30 / 04 / 2024

Oyun canavarlarına müjde! 599 TL'lik oyun bedava oldu

Oyun canavarlarına müjde! 599 TL'lik oyun bedava oldu

Steam'de gelenek haline gelen kampanya ile verilen ücretsiz oyunlar yapılan yeni kampanya kapsamında Battlefield 2042 oyunana geldi, kısa süreliğine ücretsiz erişime açıldı. İşte ayrıntılar...



video oyunu serisidir. Battlefield serisi, askeri temalı çok oyunculu savaş oyunlarına odaklanır ve genellikle tarihi veya modern savaş senaryolarına dayanır.

Battlefield 2042 kısa zaman için ücretsiz erişime açıldı!

Dijital platformlar veya oyun geliştiricileri, bazen tanıtım yapma hedefiyle ücretsiz erişime açma kampanyası yapabiliyorlar. Kısa süren bu kampanya ile genellikle az oynanan  oyunun oyuncu sayısını yükseltmek hedefleniyor.

Steam aracılığı ile düzenlenen kampanya bağlamında Battlefield 2042, 15 Mart saat 21.00’a kadar ücretsiz erişime açıldı. Oyunu herhangi bir kısıtlama olmadan oynayabilirsiniz. ifade edilen zaman bittiğinde sonra ise erişiminizi kaybeder, oynamak için satın almanız lazım.

Oyunu iki günlüğüne bedava elde etmek için ilk olarak Battlefield 2042’nin Steam sayfasına erişin. Biraz aşağı kaydırın ücretsiz alternatifi bulun. Oyunu Oyna diyerek  indirme işlemini başlatın.

Oyun canavarlarına müjde! 599 TL lik oyun bedava oldu

Battlefield 2042 konusu, fiyatı ve sistem gereksinimleri

İki sene evvel piyasaya sürülen Battlefield 2042, ilk kişi nişancı oyunudur. 2013’te çıkan Battlefield 4’ün devamı niteliğindeki oyun; Sahip olduğu modlar, haritalar ve birçok silah alternatifi ile gerçekçi bir savaş tecrübesi sunar. Oyunun çevrimiçi olduğunu öyleyelim. Yani düşmanlarınız da birer gerçek oyuncu olacak.

Battlefield 2042, Steam’de 599.99 TL.’lik bir ücrete sahip. Şu anda ise yüzde 70 indirim ile 179,99 TL‘ye alabilmek olanak dahiline. Diğer taraftan oyunun sistem gereksinimleri ise şu şekilde;


Geri Dön