Teknoloji

Oyun tutkunlarına müjde! 400 TL’lik o oyun bedava!

Oyun tutkunlarını sevindiren bir haber. 400 TL’lik o oyun ücretsiz olarak oynanabilecek. İşte detaylar!Steam'de hafta sonuna özel inşa edilen etkinlik çerçevesinde sevilen oyun 'Squad' oyunu, kısa süreliğine bedava oldu

Dijital oyun yapımcıları, oyunlarını halka tanıtmak için bazen ücretsiz erişim kampanyası gerçekleştirebiliyorlar. Steam'de hafta sonuna özel inşa edilen etkinlik çerçevesinde sevilen oyun 'Squad' oyunu, kısa süreliğine bedava oldu.

 İşte ayrıntılar...

SQUAD ÜCRETSİZ Mİ OLDU?

Shiftdelete'ten Emir Yasin Bolat'ın haberinde, Steam'de hafta sonu için popüler taktiksel birinci şahıs nişancı oyunu olan FPS türündeki Squad, 28 Mayıs 2023 gününe kadar bedava erişilebilecek. Bu oyunu herhangi bir ücret ödemeden, 28 Mayıs 2023 gününe kadar oynayabilirsiniz.

Squad'ı belirtilen tarihe kadar ücretsiz oynayabilmek için ilk önce Steam kütüphanenize eklemelisiniz. "Squad Oyna" başlıklı bölümdeki "Oyunu Oyna" butonuna tıklayarak kolaylıkla bu indirme işlemini başlatma durumunuz vardır. Sürenin bitiminde ise bu oyuna erişimi kaybedebilirsiniz.

Offworld Industires tarafından 2020 yılında piyasaya sürülmüş olan Squad, 50 ya da 50 olmak üzere toplamda 100 kişiden oluşan çok oyunculu bir savaş oyunu çeşididir. İletişim ve takım çalışmasının önemli olduğu bu oyunda oyuncular öncelikle farklı rolleri üstlenirler ve takımlarına katkı sağlarlar. Örneğin; piyade, keskin nişancı, makineli tüfekçi, sıhhiye görevlisi şeklinde avatarlar bu rolleri seçebilir.

Squad'ın sistem gereksinimleri ise şu şekilde belirtilmiştir;

Minimum Olarak;

* İşletim sistemi: Windows (64-bit) olmaktadır,

* İşlemci: Intel Core i serisi / AMD Ryzen serisi – 4 çekirdekten oluşması yeterli olacaktır,

* Ekran kartı: Geforce GTX 960 / AMD Radeon HD 7970 – 4 GB VRAM bulunabilir,

* RAM: 8 GB gerekir,

* Depolama: 80 GB kullanılabilir alan gerekir,

* DirectX: Sürüm 11 gerekir,

TAVSİYE EDİLEN İSE;

* İşletim sistemi: Windows 10 (64-bit) olması daha sağlıklıdır,

* İşlemci: Intel Core i serisi / AMD Ryzen serisi – 6 çekirdekten oluşması yeterli olur,

* Ekran kartı: Nvidia GTX 1060 / AMD Radeon 570 – 4 GB VRAM

* RAM: 16 GB olması yeterli olur.

* Depolama: 80 GB kullanılabilir alan olması gerekir,

* DirectX: Sürüm 12