02 / 05 / 2024

Öz Efem İnşaat Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Öz Efem İnşaat Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mete Özerman tarafından kuruldu.



Öz Efem İnşaat Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mete Özerman tarafından kuruldu.

Öz Efem İnşaat Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT 1-İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) ahşap binalar inşaatı hariç 2-İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatı (fabrika, atölye vb. sanayi üretimini amaçlayan binalar ile hastane, okul, otel, işyeri, mağaza, alışveriş merkezi, lokanta, kapalı spor tesisi, cami, kapalı otopark, tuvalet, vb. inşaatı) 3-İnşaat malzemesi alımı satımı ithalatı ihracatı 4-Kamu ve özel kuruluşların açmış olduğu ihalelere girmek işi bizzati yapmak veya alt işverenlere yaptırmak 5-İnşaatların pimapen demir doğrama imalatını yapmak montajını yapmak 6-İnşaatların plastik doğrama imalatını ve montajını yapmak TURİZM 1-Şehir içi, banliyö ve kırsal alanlarda kara yolu ile personel, öğrenci, vb. grup taşımacılığı (şehir içi personel ve okul servisleri, vb.) 2-Şehirler arası tarifeli kara yolu yolcu taşımacılığı (şehirler arası otobüs ve tramvay, şehirler arası personel ve okul servisleri, vb. dahil, şehir içi ve şehirler arası havaalanı servisleri ile şehir içi havaalanı otobüsleri hariç) 3-Kamu ve özel kuruluşların öğrenci ve personel taşımacılığı ihalelerine girmek işi bizzat yapmak veya alt işveren çalıştırmak OTOMOTİV 1-Otomobillerin ve hafif motorlu kara taşıtlarının belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda perakende ticareti (ambulans ve minibüs benzeri motorlu yolcu taşıtları dahil (3,5 tondan daha az)) (galericiler dahil) 2-Oto yedek parça alımı satımı 3-Şirket yurt içinde ve yurt dışında turizm hizmetleri sağlamak amacıyla seyahat acenteleri kurabilir, işletebilir
 


Geri Dön