01 / 05 / 2024

Özak GYO "Akla Arz" oluyor!

Özak GYO

Özak GYO, şimdi akla arz oluyor. Firma, Uzun vadeli bakan yatırımcılara akıl karı bir yatırım teklifi sunuyor. İşte detaylar...



2012’de halka arz olan Özak GYO, şimdi akla arz oluyor. Uzun vadeli bakan yatırımcılara akıl karı bir yatırım teklifi sunuyor.

 

Borsa İstanbul’da işlem gören Özak GYO hisseleri yatırımcılara, birbirinden değerli projelerin yer aldığı çeşitlendirilmiş bir gayrimenkul portföyüne yatırım yapma fırsatı sunuyor.

 

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, " Türkiye'nin en özel gayrimenkul projelerini geliştiriyoruz.  34 Portall Plaza, İş İstanbul 34, Metro Gross Market, Ela Quality Resort Hotel, Bulvar 216, Hayattepe ve Büyükyalı olmak üzere bütün projelerimize alıcı gözüyle bakın. Çünkü bu projelere ve Özak GYO'ya ortak olabilirsiniz."

 

Peki neden ortağımız olmalısınız?

 

Ahmet Akbalık sözlerine şöyle devam etti "Özellikle Büyükyalı projesinin bilançomuza yansımasıyla beraber, 2019 yılı sonunda net aktif değerimizi iki katına çıkarmayı hedefliyoruz. 2017 yılında yüzde 97 döviz bazlı, 76 milyon liralık düzenli kira gelirimiz var. İçinde konut,otel, ofis, AVM ve lojistik alanlarıyla çeşitlendirilmiş varlıklarımızla risklerimizi minimize eden sağlıklı portföye sahibiz. Şehrin merkezi lokasyonlarında çok kıymetli arsalarımız var. Bu arsalar üzerinde yapacağımız projeler ile çok yüksek bir büyüme potansiyeline de sahibiz. Gelin Borsa İstanbul'da işlem gören hisselerimizi bu günden alın. Bu yatırımınıza, bir gayrimenkul yatırımına verdiğiniz kadar zaman tanıyın. Göreceksiniz ki çok akıl karı bir iş yapmış olacaksınız."


Geri Dön