28 / 04 / 2024

Özak GYO Bodrum arsasının değeri ne kadar?

Özak GYO Bodrum arsasının değeri ne kadar?

Özak GYO, Muğla Bodrum'da yer alan arsasına ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Özak GYO Bodrum arsasının değeri ne kadar oldu?



Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Muğla-Bodrum Akyarlar Arsa 2021 yıl sonu değerleme raporu hakkında açıklama yaptı. 

Özak GYO, Muğla Bodrum Akyarlar'daki arsasına ait değerleme raporunu yayınladı. Özak GYO portföyündeki arsa, muğla ili, Bodrum ilçesi, Akyarlar Mahallesi, Karaincir Mevkii, Barış Manço Caddesi, 4275. Sokak, 349 ada 10 parselde konumlanıyor. Arsa, Bodrum'a 22 kilometre uzaklıkta ve yarımadanın güneybatı sahilinde bulunuyor. Taşınmaza ulaşım Bodrum-Turgutreis Karayolu'nun 16. kilometresinde yer alan Akyarlar Kavşağı’ndan sola Atatürk Caddesi'ne sapılarak yaklaşık olarak 7 devam edildikten sonra, Akyarlar merkezine gelmeden sola Barış Manço Caddesi'ne dönülür. Yaklaşık olarak 500 metre ilerlendikten sonra sağlanabiliyor. Denize sıfır konumda bulunan arsa Turgutreis merkezine yaklaşık 10 kilometre, Bodrum merkezine ise 25 kilometre mesafede yer alıyor. Arsanın bulunduğu Karaincir Koyu'nda beachler, restaurantlar, taşınmaza yaklaşık 300-400 metre mesafede yer alan Akyarlar Koyu'nda ise 5 yıldızlı Kefaluka Hotel, Xanuda Hotel, La Brezza Beach Hotel ve denize sıfır konumlu müstakil taş villalar, restoranlar yer alıyor. 

Özak GYO Bodrum arsasının değeri ne kadar?

Özak GYO'nun Akyarlar arsası için 602 milyon 880 bin TL değer takdir etti. Taşınmazın KDV dahil değeri ise 711 milyon 398 bin 400 TL oldu. 

Özak GYO'nun KAP açıklaması:
Muğla İli Bodrum İlçesi Akyarlar Mahallesinde yer alan 1 adet parsele ilişkin 2021 yıl sonu  gayrimenkul değerleme raporu ekte yer almaktadır.

Tasarruf sahiplerinin ve kamuoyunun bilgisine sunarız.

Dosya için tıklayın 

Pınar Demircan/Emlakkulisi.com


Geri Dön