13 / 05 / 2024

Özak GYO Göktürk 3 ve Balmumcu projeleri geliyor! Yeni proje! 

Özak GYO Göktürk 3 ve Balmumcu projeleri geliyor! Yeni proje! 

Özak GYO, Göktürk 3 ve Balmumcu projeleri ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte Özak GYO Göktürk 3 ve Balmumcu projelerinde yaşanan ilişkin o son dakika gelişmesi...



Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Göktürk 3 projesine ilişkin yaptığı son dakika açıklamasında, şirketin 4 Mayıs tarihli Yönetim Kurulu kararı ile İstanbul Eyüpsultan'da hayata geçirilmesi planlanan projenin inşaat işlerinin yapılan değerlendirme sonucunda, ekonomik açıdan en avantajlı teklifi veren, teknik ve mali yeterlilik kriterlerini sağlayan İnt-Er Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından yapılmasına karar verildiğini duyurdu. 

Özak GYO Göktürk 3 ve Balmumcu projeleri geliyor! Yeni proje! 

Özak GYO Balmumcu projesi de yapılan değerlendirme sonucunda, ekonomik açıdan en avantajlı teklifi veren, teknik ve mali yeterlilik kriterlerini sağlayan İnt-Er Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından hayata geçirilecek. 

Özak GYO’nun, İstanbul Göktürk bölgesine yeni yaşam alanları kazandıran Özak Göktürk 1 ve Özak Göktürk 2 projelerinin ardından çalışmalarına başlaması planlanan Özak Göktürk 3 projesinin alanı 12 dönüm olarak açıklandı. 

Özak GYO Göktürk 3 ve Balmumcu projeleri geliyor! Yeni proje! 

İstanbul havalimanına yakın konumu ile en değerli bölgelerden birinde yükselecek olan Özak Göktürk 3, nefes aldıran geniş peyzaj alanları, az katlı yapısı, açık balkonlu konutları, hem bahçe katları hem de bahçeli terasları ile şehir yaşamını keyifle bir araya getiren bir yaşam vadediyor. 

Özak GYO Balmumcu projesi de İstanbul’un en merkezi lokasyonlarından biri olan Balmumcu’da 8 bin 349 metrekarelik bir arsada hayata geçirilecek. Bu arsada, karma kullanımlı bir proje inşa edilmesi planlanıyor. 

Web: http://www.ozakgyo.com/

Özak GYO Mahmutbey projesi geliyor! Yeni proje! 

Özak GYO Maltepe projesi için imzalar atıldı! Yeni proje!

Büyükyalı İstanbul'un değeri dudak uçuklattı! Özak GYO resmen açıkladı! 


Geri Dön