17 / 05 / 2024

Özak'tan 5 yeni otel!

Özak'tan 5 yeni otel!

G-20’ye evsahipliği yapacak olan Ela Otel’i bünyesinde bulunduran Özak Grubu, 5 ayrı turizm projesini önümüzdeki 2-3 yıl içinde hizmete sokmaya hazırlanıyor.



Antalya Belek’teki Ela Quality Resort Otel’i de bünyesinde bulunduran Özak Grubu’ndan 5 yeni otel geliyor. Ela Quality Resort Otel Genel Müdürü Ali Tunç Batum, turizm alanında yeni yatırımlara hazırlandıklarını belirterek 5 ayrı projenin birkaç tanesinin önümüzdeki 2-3 yılda hizmete gireceğini söyledi. Öncelikle İstanbul ve İzmir’de AVM rezidans ve otel projelerini de bünyesinde barındıracak büyük montanlı karma projelere odaklandıklarının altını çizen Batum, ayrıca Didim ve Demre’de bulunan arazileri için de çalışmalarını yürüttüklerini kaydetti. Batum, bunların bazılarının Ela markası ve kalitesinde, bazılarının ise uluslararası markalarla hizmet verebileceğinin altını çizdi.


G-20’YE HAZIRIZ

Ela olarak 36 ülkeden misafir ağırladıklarını belirten Batum, sektörün Rus turist sayısında yüzde 20 düşüş yaşadığına dikkat çekerek “Buna rağmen 2016’da artış bekliyoruz. Ama 2014’teki kapasiteyi ancak 2017 yılında yakalarız” dedi. Kasımda Antalya’da gerçekleşecek G20 zirvesinin kent için çok önemli fırsat olduğuna değinen Batum “Bizim otelimiz de misafir edeceği heyetler için en ince ayrıntısına kadar çalışıyor. Antalya için önemli bir tanıtım olacak. Bunun ardından Botanik Expo 2016 var. Bu organizasyonlarla çok heyecanlıyız” diye konuştu. Ela Otel olarak mayısta NATO zirvesine evsahipliği yaptıklarını da belirten Batum “Biz G20’nin provasını mayısta yaptık” dedi.


Küçükten büyüğe ‘kişiye özel’ hizmet 

Almanlar’dan Ruslar’a kadar Ela Resort’da konaklayan tüm misafirlerin talepleri CRM sistemine kaydedildikten sonra; bu tercih ve beğeniler paralelinde kişiye özel hizmetler tasarlanıyor ve misafirin beğenisine sunuluyor. Ela Quality Resort Belek Genel Müdürü Tunç Batum, “Yarattığımız hizmet farkı nedeniyle bazı misafirlerimiz yılda 3-4 kez konaklıyor” dedi. Batum “Everland Q çocuk kulübünde her yaştan çocuk grubuna çok özel hizmetler veriyoruz. Çocuk konseptimizin sembolü ayı Teddy o kadar sevildi ki çocuklar bu oyuncağı alabilmek için ailesiyle yeniden otelimize geliyor” diye konuştu.


Star 


Geri Dön