28 / 04 / 2024

Özbaş Yapı Trea Residence satış ofisi!

Özbaş Yapı Trea Residence satış ofisi!

Firma: Özbaş Yapı

Proje: Trea Residence

Özbaş Yapı Trea Residence satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Kağıthane Trea Residence kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor...




Özbaş Yapı firması tarafından hayata geçirilen  Trea Residence  projesi İstanbul Avrupa yakasında Kağıthane bölgesinde inşa ediliyor. Özbaş Yapı Trea Residence satış ofisi iletişim bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz.


Tek blok halinde yükselen Trea Residence Kağıthane projesi 15 katlı olarak inşa ediliyor. Trea Residence Kağıthane daire tipleri olarak 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri sunuluyor.


Özbaş Yapı Trea Residence satış ofisi!


Özbaş Yapı Trea Residence satış ofisi ile 0212 325 30 35 telefon numarasını arayarak görüşebilirsiniz. Özbaş Trea Residence projesi içerisinde otopark, çocuk parkı, Türk hamamı, Fin hamamı, spor salonu ve yüzme havuzu gibi sosyal olanaklar yer alıyor.


Özbaş Yapı Trea Residence daire fiyatları 265 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. Kağıthane Trea Residence teslim tarihi 2014 yılının yaz ortası olarak belirtiliyor.


Toplam inşaat alanı 8 bin 900 metrekare olan Trea Residence Kağıthane projesi 1.000 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Trea Residence projesi 71 adet daireden meydana geliyor.


Özbaş Yapı Trea Residence satış ofisi

Telefon: 0212 325 30 35

Web adresi: http://www.ozbasyapi.com.tr/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön