02 / 05 / 2024

Özderici GYO kar payı dağıtacak mı?

Özderici GYO kar payı dağıtacak mı?

Özderici GYO, 2019 hesap dönemine ait dönem zararını hesapladı ve kar dağıtımı yapılmaması hususunun yapılacak Genel Kurul'un onayına sunulmasına oy birliği ile karar verdi.



Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kar payı dağıtım işlemlerine ilişkin açıklama yaptı. 

Özderici GYO, 2019 hesap dönemine ait Türkiye Finansal Raporlama Standartları'na uygun olarak düzenlenmiş Finansal Tablolara ve Vergi Yasaları kapsamında tutulan yasal kayıtlar üzerinden hazırlanan mali tablolarına göre dönem zararını hesapladı ve kar dağıtımı yapılmaması hususunun yapılacak Genel Kurul'un onayına sunulmasına oy birliği ile karar verdi.

Özderici GYO KAP açıklaması:
2019 hesap dönemine ait Türkiye Finansal Raporlama Standartları'na uygun olarak düzenlenmiş Finansal Tablolara ve Vergi Yasaları kapsamında tutulan yasal kayıtlar üzerinden hazırlanan mali tablolarımıza göre dönem zararı hesaplanmış olup, kar dağıtımı yapılmaması hususunun yapılacak Genel Kurul'un onayına sunulmasına oy birliği ile karar verilmiştir.

1. Dosya için tıklayın

2. Dosya için tıklayın


Geri Dön