29 / 04 / 2024

Özdilek'in kuleleri 2013'te tamamlanacak!

Özdilek'in kuleleri 2013'te tamamlanacak!

20'den fazla ülkeye 45 milyon dolar ihracat hacmi olan ve 150 milyon dolar ciroya ulaşan Özdilek, İstanbul Levent'te otel, iş merkezi ve alışveriş merkezinin yer alacağı projeyi 2013'te faaliyete sokacak. Proje ile 3 bin kişiye istihdam sağlanacak



20'den fazla ülkeye 45 milyon dolar ihracat hacmi olan ve 150 milyon dolar ciroya ulaşan Özdilek, İstanbul Levent'te otel, iş merkezi ve alışveriş merkezinin yer alacağı projeyi 2013'te faaliyete sokacak. 250 milyon dolara mal olacak proje ile 3 bin kişiye istihdam sağlanacak.

Yatırımlara devam
Tekstil, turizm ve perakende sektörlerindeki faaliyetleri ile öne çıkan Özdilek A.şž., diğer illerdeki yatırımlarına da devam ediyor. Eskişehir'de bu yıl içinde açılması planlanan ve 40 milyon dolarlık yatırımla gerçekleşecek Alışveriş Merkezi Projesi içinde konutlar da yer alacak. Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampusu karşısında yer alan proje konutlarla beraber toplam 73 bin metrekare üzerine kurulacak. Projenin hayata geçmesi ile birlikte 400 kişi istihdam edilecek. Alışveriş Merkezi içinde, elektronik market, Özdilek hipermarket, mağazalar, fast food katı, oturma alanları, restaurant, sinema, bowling, çocuk oyun alanları yaranda 600 araçlık kapalı otopark da bulunacak.

İstanbul'a iki kule
İstanbul Levent'te 36 bin metrekare arsa üzerine inşa edilen Özdilek Plaza ise 37 ve 38 katlı iki kuleden oluşacak. Otel, iş merkezi ve alışveriş merkezinin de yer alacağı projede iki kule arasında kalan kısımda alışveriş merkezi de bulunacak. 250 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilmesi planlanan Özdilek Plaza'nın 2013'de bitirilmesi ve 3 bin kişiye istihdam sağlanması planlanıyor. Alışveriş Merkezi içinde büyük mağazalar, dükkanlar, fast food katı, oturma alanları, restaurantlar, sinema katı, çocuk oyun alam ve kapalı otopark bölümü de bulunacak.

Hürriyet

 


Geri Dön