30 / 04 / 2024

Özel okullara zam ne kadar olacak?

Özel okullara zam ne kadar olacak?

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, çocuklarını özel öğretim kurumlarında okutan velilerin merakla bekledeği ‘zam’ konusunda açıklamalarda bulundu. Ancak Bakan Mahmut Özer, merak edilen bu soru için oran değil, tarih verdi.



Özel okullara yapılacak zammı merak eden velilere Bakan Özer’den açıklama geldi.

Yeni yılın ilk günlerinde zam haberleri yağmur gibi gelirken, çocuklarını özel okulda okutan velilerin de gözü kulağı buradan gelecek haberlerde.

Özel okullara zam ne kadar olacak?

2023 yılının ilk günlerini adeta zam sağanağı altında geçiriyoruz. Akaryakıttın otoyol ve köprü, noterden araç muayene ücretlerine kadar pek çok alanda vatandaşın bütçesini zorlayacak fiyat artışları yaşanıyor.

İşte böylesi bir ortamda çocuklarını özel okulda okutan velilerin durumu da bir hayli zorlaştı. “Özel okullardaki ücret artışları ne kadar olacak?” diye merak içinde bekleyen velilere açıklama en yetkili ağızdan, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer verdi.

Özer, zamlarla ilgili hiçbir paylaşım yapılmadığının altını çizerek, bu konunun, enflasyon oranları belirlendikten sonra gelecek hafta içinde ele alınacağını ve kamuoyuna duyurulacağını söyledi.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Tevfik İleri Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde düzenlenen "Vefatının 61. Yılı Hatırasına Ahmet Tevfik İleri Anma Programı”ndan sonra gazetecilerin sorularını cevapladı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön