21 / 05 / 2024

Özel okullara zam ne kadar olacak?

Özel okullara zam ne kadar olacak?

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, çocuklarını özel öğretim kurumlarında okutan velilerin merakla bekledeği ‘zam’ konusunda açıklamalarda bulundu. Ancak Bakan Mahmut Özer, merak edilen bu soru için oran değil, tarih verdi.



Özel okullara ilişkin zam oranının ne olacağı konusunda hiçbir paylaşımda bulunmadıklarının altın çizen Özer, konunun bu hafta açıklanacak enflasyon oranlarından sonra oluşacak zammın özel öğretim kurumları yöneticileriyle bir araya gelinerek konuşulacağını ve kamuoyu ile de paylaşılacağını söyledi.

Özel okullara zam ne kadar olacak?

Geçtiğimiz hafta özel öğretim kurumlarının temsilcileriyle bir araya geldiklerini hatırlatan Milli eğitim Bakanı Mahmut Özer, “Amacımız, sadece 2023 yılında özel öğretim kurumlarının ücretinin ne olacağı değildi. Kendileri, yaşadıkları sorunları, daha kaliteli hizmet verebilmek için çözülmesi gereken problemleri bizlere aktardı ve biz de düşüncelerimizi kendileriyle paylaştık. Bu hafta içerisinde tüm TEFE-TÜFE oranları belirlendikten sonra da oluşacak zammı, tekrar özel öğretim kurumları yöneticileriyle bir araya gelerek olgunlaştırarak kamuoyu ile paylaşacağız. Şu anda özel öğretim kurumlarının zammının ne olacağı ile ilgili hiçbir bilgi paylaşımı söz konusu değil” ifadelerini kullandı.

Tek bir öğrenciye okul hayatı boyunca kaç para harcanıyor?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön