02 / 05 / 2024

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı İstinye'deki 158 bin metrekare araziyi satıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı İstinye'deki 158 bin metrekare araziyi satıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, İstinye Turizm Merkezi Planı'nda yer alan 158 bin metrekare araziyi bir bütün olarak satacağını açıkladı. Son teklif verme tarihi 20 Şubat, şartname bedeli 50 bin lira ve geçici teminat tutan 50 milyon lira olacak...



Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, İstinye Turizm Merkezi Planı'nda yer alan 158 bin metrekare araziyi bir bütün olarak satacağını açıkladı. Gayrimenkullerin çevresinde, İstinye Kadir Has Villaları Sitesi, Uluslararası Binicilik Merkezi, Abdullah Efendi Sitesi, Emirgan Korusu, İstinye Koyu, Sarıyer Emniyet Müdürlüğü, Qent istinye Projesi, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası, Enka Okulları ve istinye Park AVM ve Residence yer alıyor. 


Şartname bedeli 50 bin lira Arazilerin BISTe ait olduğunu belirten Sarıyer Belediye'sinden bir yetkili büyüklüğün Reşitpaşa, Poligon ve İstinye'ye uzandığını söyledi. Son teklif verme tarihi 20 Şubat, şartname bedeli 50 bin lira ve geçici teminat tutan 50 milyon lira olacak. Ayrıntılı tanıtım dokümanı ise Perşembe günü idarenin internet sitesinde açıklanacak. Çok sayıda inşaat firmasının ihaleye katılması bekleniyor. 


Bugün Gazetesi 


Geri Dön