29 / 04 / 2024

Özkan Aytemiz Gayrimenkul Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkan Aytemiz Gayrimenkul Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkan Aytemiz Gayrimenkul Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 15 Ağustos 2014 tarihinde 20 bin TL sermaye ile Özkan Aytemiz tarafından İstanbul Çekmeköy'de kuruldu.




Özkan Aytemiz Gayrimenkul Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 15 Ağustos 2014 tarihinde 20 bin TL sermaye ile Özkan Aytemiz tarafından kuruldu.


Özkan Aytemiz Gayrimenkul Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;

1.   Emlak komisyonculuğu yapmak, inşaat taahhüt işleri, konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek, alıp satmak, kiraya vermek. 2. Motorlu araçlar ile ilgili yıkama yağlama, tamir, bakım, kantar tartı için servis istasyonları kurmak ve işletmek, araç bakım, onarım, servis hizmetlerinde bulunmak, bunlarla ilgili yedek parça alım satımı yapmak, mevcut olan servis istasyonları ile sürekli veya geçici anlaşmalar imzalamak, 3.  Turizm faaliyetlerinde bulunmak, Her türlü hava,deniz, kara vasıtaları ile şehir içi, şehirler arası ve uluslararası yolcu taşımacılığı ile öğrenci ve personel taşımacılığı yapmak. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir satabilir kiralar, kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir, Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir.Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhit, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir 




Geri Dön