03 / 05 / 2024

Özyurtlar A.Ş. City Center!

Özyurtlar A.Ş. City Center!

Firma: Özyurt A.Ş , Bahar İnşaat

Proje: City Center

İstanbul Esenyurt'ta yer alan Özyurtlar A.Ş. City Center projesinin detaylar hakkında tüm bilgileri haberimizde bulabilirsiniz…




Özyurtlar  A.Ş. ve Bahar İnşaat ortak girişimi ile hayata geçirilen Özyurtlar A.Ş.  City Center  projesinin satış süreci devam ediyor. 


Ofis, konut ve alışveriş merkezi gibi birimlerin yer aldığı Özyurtlar A.Ş. City Center projesi avm alanı ile birlikte toplamda 196 bin metrekarelik inşaat alanına yayılıyor. 


1+1, 2+1 ve 3+1 tipinde tasarlanan daire alternatiflerinin bulunduğu Özyurtlar A.Ş. City Center projesindeki daireler 80 metrekare ile 180 metrekare arasında değişim gösteren alan büyüklüklerine sahip.  Özyurtlar A.Ş. City Center projesinin daire fiyatları ‘na dair bilgiler şu şekilde: 


Özyurtlar A.Ş. City Center fiyatları: 

Özyurtlar A.Ş. City Center projesindeki daireler 1.750 dolarlık metrekare birim tutarın ile satışa sunuluyor. Özyurtlar A.Ş. City Center fiyatları hakkında daha detaylı bilgiyi 0212 450 25 61 numaralı telefondan öğrenebilirsiniz. 


Özyurtlar A.Ş. City Center!


 Özyurtlar A.Ş. City Center ödeme: 


Özyurtlar A.Ş. City Center ödeme bilgisine göre projeden banka kredisi ile daire sahibi olmak mümkün.  Bu şekilde daire almak için tutarın yüzde 25'i peşinat olarak ödeniyor, kalan miktara ise kredi kapsamında vade yapılıyor. 


Özyurtlar A.Ş. City Center ne zaman teslim? 


Özyurtlar A.Ş. City Center projesi ‘nin teslimatları 2015 yılı Şubat ayında başlayacak. 

Özyurtlar A.Ş. City Center projesi havaalanına 10 dakika, -5’e, Esenyurt Devlet Hastanesi'ne ve metrobüse 3 dakika uzaklıkta bulunuyor. 


Telefon: 0212 450 25 61

Web adresi: http://www.citycenteresenyurt.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön