28 / 04 / 2024

Özyurtlar İlköğretim Okulu’nun temeli atıldı!

Özyurtlar İlköğretim Okulu’nun temeli atıldı!

Esenyurt halkının hizmetine sunulacak olan Özyurtlar İlköğretim Okulu’ nun temeli Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve de Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt tarafından atıldı.



Özyurtlar İnşaat daha iyi bir gelecek için eğitime verdiği desteği sürdürüyor. Daha önce işitme engelli çocuklar için bir anaokulu yaptıran Özyurtlar İnşaat, şimdi de ilköğretim okulu hayata geçirmek için kolları sıvadı. Esenyurt halkının hizmetine sunulacak olan Özyurtlar İlköğretim Okulu’nun temeli Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt tarafından atıldı. Özyurtlar İlköğretim Okulu, dört kattan ve 32 derslikten oluşuyor


Daha önce işitme engelli çocuklar için bir anaokulu yaptıran Özyurtlar İnşaat, eğitim alanındaki sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekledi. Özyurtlar İnşaat, Özyurtlar İlköğretim Okulu’nun yapımına başladı. Esenyurt’ta hayata geçecek olan okul, dört kattan ve 32 derslikten oluşuyor. Özyurtlar İlköğretim Okulu’nun temeli Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt tarafından atıldı. 

“En büyük yatırım insana yapılır”

Törende konuşan Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, “En büyük yatırım insana ve eğitime yapılan yatırımdır. Eğitim yatırımı diğer alanlara yapılacak yatırımların önünü açar ve onlara anlam kazandırır” dedi. Türkiye’nin geleceğine inandıklarını belirten Tamer Özyurt, “Bu nedenle önümüzdeki dönemde eğitime verdiğimiz desteği daha da artıracağız” diye konuştu. 



Geri Dön