27 / 04 / 2024

Özyurtlar N Town ne zaman bitecek?

Özyurtlar N Town ne zaman bitecek?

Firma: Özyurtlar İnşaat

Proje: Ntown

TEM Otobanı üzerinde, Atatürk Havaalanı’na 15, okula 3, AVM'ye 1, toplu taşımaya 3, hastaneye 2 ve belediyeye 1 dakika uzaklıkta yükselen Özyurtlar N Town ne zaman bitecek sorusuna projede inşaat çalışmaları bitti yanıtı veriliyor...



İstanbul Avrupa yakası Esenyurt ilçesinde inşa edilen Özyurtlar N Town ne zaman bitecek sorusunun yanıtına geçmeden önce projenin diğer bilgilerine geçelim. Proje,  Özyurtlar İnşaat  imzasıyla yükseliyo. 


Satış sürecinin devam ettiği  Ntown  Residence Esenyurt'un sosyal imkanları arasında; avm, cafeler, restoranlar, otopark, güvenlik, şehir parkları, çocuk oyun alanları, fitness center, spor alanları sunuluyor. 


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tiplerinden meydana gelen Özyurtlar N Town ne zaman bitecek sorusuna inşaat çalışmaları bitti yanıtı veriliyor. Proje, N Towers projesinin etabı olarak konumlanıyor. 


Özyurtlar N Town ne zaman bitecek?


Dairelerin alanlarının 62 metrekare ile 109 metrekare arasında değiştiği Ntown Evleri Esenyurt projesinde banka kredili ve peşin ödemelerde yüzde 10 indirim avantajı sunuluyor. 


3 blok halinde yükselen Özyurtlar N Town ne zaman bitecek sorusuna yanıt olarak projede teslimler hemen gerçekleşiyor demek mümkün. Proje, TEM Otobanı üzerinde, Atatürk Havaalanı’na 15, okula 3, AVM'ye 1, toplu taşımaya 3, hastaneye 2 ve belediyeye 1 dakika mesafede hayata geçiriliyor. 


İstanbul N Town Esenyurt iletişim:

Telefon: 444 40 27-0850 460 27 27

Web Adresi: http://www.n-town.net/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön