09 / 05 / 2024

İstanbul N Town Esenyurt iletişim

İstanbul N Town Esenyurt iletişim

TEM Otobanı üzerinde, Atatürk Havaalanı’na 15, okula 3, AVM'ye 1, toplu taşımaya 3, hastaneye 2 ve belediyeye 1 dakika uzaklıkta yükselen Özyurtlar N Town ne zaman bitecek sorusuna projede inşaat çalışmaları bitti yanıtı veriliyor...

Kamu bankalarının faiz indirimi konut sektörünü nasıl etkileyecek?

Kamu bankalarının faiz indirimi hakkında değerlendirme yapan İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, kararın konut sektörünü olumlu bir şekilde etkileyeceğini dile getirdi. 

İstanbul depremi nüfusun yüzde 20'sini vuracak!

ÇOMÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı ve ÇOMÜ Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Tolga Bekler, Türkiye’nin her 10 yılda bir 6 ve üzeri büyüklükte depremle karşı karşıya kaldığının altını çizerek, Marmara Denizi’nde beklenen depremin İstanbul nüfusunun yüzde 20’sini olumsuz yönde etkil

Nazmi Durbakayım: 2020 gayrimenkulün yılı olacak!

İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Başkanı Nazmi Durbakayım 2020 Ocak ayı konut satış verilerinin yayımlanmasından sonra konuyla ilgili açıklama yaptı. Başkan Durbakayım; Yatırımcıların harekete geçmesi satışları artırdı." dedi.

Faizlerin düşmesi yatırım amaçlı konut alıcılarını harekete geçirecek!

İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, "Merkez Bankası faiz oranlarını düşürerek bir meşalenin kıvılcımını çaktı. Gayrimenkul ve diğer sektörlerin üzerine düşen görev de Merkez Bankasının çaktığı kıvılcımı meşaleye döndürmektir" dedi

İNDER'in acı günü! Abdullah Baysal vefat etti!

İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Başkan Yardımcısı ve Pendik Eski Belediye Başkanı Abdullah Baysal vefat etti. İNDER İnşaatçılar Derneği taziye ilanı yayınladı. 

Metropol İstanbul'ün kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Metropol İstanbul'ün kısmi kesin kabulü yapıldı...

Fener İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fener İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Obay Alyaqoby, Mohammed Al Jarah ve Nashwan Rajab Agha ortaklığında kuruldu. 

Orkon İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Orkon İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İzahar Kohen tarafından kuruldu. 

Konutta yüzde 20 indirim kampanyasından kimler yararlanabilir?

Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER), İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) ve Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği'nin (KONUTDER) konutta yüzde 20 indirim kampanyası başlattı. Peki, konutta yüzde 20 indirim kampanyasından kimler yararlanabilir?

Konutta yüzde 20 indirim kampanyası 2018!

Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER), İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) ve Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) yüzde 20 indirim kampanyası başlattı. İşte konutta yüzde 20 indirim kampanyası 2018 detayları..

Konutta indirim kampanyasına hangi firmalar katılıyor?

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER), Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) ve İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) iş birliğiyle düzenlenen yüzde 20 indirim kampanyası bugün başladı.

Güven İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güven İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramız Zayud tarafından kuruldu. 

Paradox İstanbul İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Tarek Hamma tarafından kuruldu.

İstanbul N Town Esenyurt iletişim Haberi

İstanbul N Town Esenyurt iletişim

İstanbul Avrupa yakası Esenyurt ilçesinde inşa edilen Özyurtlar N Town ne zaman bitecek sorusunun yanıtına geçmeden önce projenin diğer bilgilerine geçelim. Proje, Özyurtlar İnşaat imzasıyla yükseliyo. 


Satış sürecinin devam ettiği Ntown Residence Esenyurt'un sosyal imkanları arasında; avm, cafeler, restoranlar, otopark, güvenlik, şehir parkları, çocuk oyun alanları, fitness center, spor alanları sunuluyor. 


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tiplerinden meydana gelen Özyurtlar N Town ne zaman bitecek sorusuna inşaat çalışmaları bitti yanıtı veriliyor. Proje, N Towers projesinin etabı olarak konumlanıyor. 



Dairelerin alanlarının 62 metrekare ile 109 metrekare arasında değiştiği Ntown Evleri Esenyurt projesinde banka kredili ve peşin ödemelerde yüzde 10 indirim avantajı sunuluyor. 


3 blok halinde yükselen Özyurtlar N Town ne zaman bitecek sorusuna yanıt...