02 / 07 / 2024

Özyurtlar Yapı Merkezi Ispartakule'de açıldı!

Özyurtlar Yapı Merkezi Ispartakule'de açıldı!

Özyurtlar Yapı Merkezi, Kıraç'ta bulunan iki ayrı şubesinden sonra zincirine bir halka daha ekleyerek, BaşakşehirIspartakule Açelya sokakta yeni şubesini hizmete açtı. Açılışa bölge İşadamlarının ve esnafının ilgisi de yoğun oldu...





Özyurtlar Yapı Merkezi, Kıraç'ta bulunan iki ayrı şubesinden sonra zincirine bir halka daha ekleyerek, BaşakşehirIspartakule Açelya sokakta yeni şubesini hizmete açtı. Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt'un kurdelesini kestiği açılışa bölge halkının yanı sıra bölge İşadamlarının ve esnafının ilgisi de yoğun oldu. 

Mehmet Özyurt'un Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüttüğü Özyurtlar Yapı Merkezi, Ispartakule şubesinde 20 bin çeşit farklı ürünü bünyesinde bulunduruyor. 


Sektörde yeni bir ilke de imza atan Ozyurtlar Yapı Merkezi, Elektrik tesisatından su tesisatına, marangozluk işlerinden, evden-eve taşımaya kadar bütün hizmetleri tek bir çatı altında müşterilerine sunacak. 


AÇILIŞI TAMER ÖZYURT YAPTI 

Özyurtlar Yapı Merkezi, Kıraç'ta bulunan iki ayrı şubesinden sonra zincirine bir halka daha ekleyerek, Başakşehir-Ispartakule Açelya sokakta yeni şubesini hizmete açtı. Özyurtlar Yapı Merkezinin 3'neü şubesinin açılışını Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt tarafından gerçekleşti. Yapı Merkezinin bölgeye hayırlı olması dileyen Tamer Özyurt başarı temennisinde bulundu. 


ÖZYUJRTLAR BÜYÜMEYİ SÜRDÜRECEK

Açılışta kısa bir açıklama yapan Özyurtlar Yapı Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt ise bölgenin önemli bir eksikliğini hissettikleri için Özyurtlar Yapı Merkezinin hayata geçirdiklerini ifade etti. Özyurt; "Bu bölgede bulunan 10 bin konutta yaşam başladı. Bu yılsonuna kadar da bi 10 bin konutta da yaşama başlayacak. 

Biz bu bölgedeki eksikliği hissederek, 3'ncü şubemizi bu bölgede hizmete açtık. 2015 yılının ilk çeyreğinde 4'ncü şubemizi yine Başakşehir'de, 2015 yılı sonunda Kayaşehir'de de 5.  şubemizin açılışını gerçekleştireceğiz. 

Özyurtlar Yapı Merkezimizin şubelerini bu şekilde programladık. Bu bölgede Özyurtlar'a ihtiyaç olduğu kanısındayız ve Özyurtlar güvencesiyle bölgeye hizmet edeceğiz. 07: 30 22: 00 saatleri arasında hizmet veriyoruz. 

Açıldığımız günden bugüne kadar gördüğümüz ilgi ve vatandaşlardan gelen yoğun taleple bizlerin ne kadar doğru yolda olduğumuzu da gösteriyor' dedi. 



Haber Manşet


Geri Dön