28 / 04 / 2024

Pak Anadolu Turizm Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Pak Anadolu Turizm Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammad Usman Alı ve Rizwan Bin İmtiaz ortaklığında kuruldu. 



Pak Anadolu Turizm Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammad Usman Alı ve Rizwan Bin İmtiaz ortaklığında kuruldu. 

Pak Anadolu Turizm Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
3.1 Yurt içerisinde ve yurt dışında tüm turizm hizmet ve faaliyetlerini yapabilmek, Yurt içerisinde ve yurt dışında seyahat düzenlemek. Seyahat acentelikleri kurmak, acenteliklerin şube , temsilcilikleri ve ajanlıklarını açmak ve çalıştırmak, bu hususta yurt içi ve yurt dışı firmalar ileanlaşmalar düzenlemek, ortaklıklar kurmak, seyahat acentelikleri irtibat büroları kurmak, ilgili kurum ve kuruluşlardan gerekli kanuni izinleri ve belgeleri almak, Şirket turizme hizmet amaç ile restoranlar, eğlence yerleri, otel , motel, pansiyon, apart otel ve bunlar gibi konaklama tesisleri açmak, işletmek, turizm işletmecilikleri yapmak, tüm turizm işletmelerini kurmak, açmak. 3.2 Her türlü ticari ve gayri ticari işlerde raporlar oluşturmak ve danışmanlık hizmetinde bulunmak,. 3.3- Yurtiçinde ve yurtdışında her türlü görsel ve işitsel materyaller kullanılarak danışmanlık yapmak enformasyon raporları pazarlamak. 3.4- Şirket yukarıda yazılanların dışında; Türkiye Cumhuriyeti yasaları ve uluslararası hukukun izin verdiği hertürlü emtianın, mamul, yarı mamul ve hammaddenin, zirai ürünlerin; ithalatını, ihracatını, yurt içi ve yurt dışı satışını, satış sonrası montajını ve servis hizmetlerini vermek; amacıyla kurulmuştur ve ana sözleşmesinde yazılı diğer işler...


Geri Dön