04 / 05 / 2024

Palladium Tower grileşmenin önüne geçiyor!

Palladium Tower grileşmenin önüne geçiyor!

Ankara'nın ilk çevreci konut projelerinden olan Paladyum Beytepe, projesinde yeşil alana verdiği önemle dikkati çekiyor. Paladyum Beytepe de özel çevre düzenlemesiyle binaların oluşturduğu "grileşmenin" önüne geçecek.



Yaklaşık 16 bin dönüm alana kurulan Paladyum Beytepe, 6 bin 800 metrekarelik yeşil alanıyla "çevreci" özelliğini pekiştirecek. 

Başkent'in ilk çevreci konut kulesi olarak adından söz ettiren Paladyum Beytepe de özel çevre düzenlemesiyle binaların oluşturduğu "grileşmenin" önüne geçecek. 


GELECEK KUŞAKLARA YEŞİL BİR DÜNYA

 Projeyi hayata geçiren Uzaltaş AŞ'nin Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, gelecek kuşaklara temiz ve yeşil bir dünya bırakmak adına Paladyum Beytepe'de çevre dostu özelliklere yer verdiklerini söyledi. Çevre aydınlatmasında güneş enerjisi, bahçe sulamasındaysa atık suların kullanılacağı Paladyum Beytepe'nin aynı zamanda sağlıklı malzemeler kullanılarak inşa edildiğini hatırlatan Pala, "Bu özelliklerimiz sayesinde hem binanın ortak giderlerinde tasarruf yapmanın önünü açıyoruz hem de kendi adımıza daha temiz bir dünya için çaba gösteriyoruz" dedi. 

Bina çevresinin çimenler ve çeşit çeşit ağaçlarla süsleneceğini bildiren Pala, "Projede dişbudaktan, akçaağaca; erikten kayısıya kadar 99 ağaç bulunuyor. Bu ağaçların bir kısmının özellikle meyve ağacı olmasını kararlaştırdık. Paladyum Beytepe'de yaşayanlar dalından erik yemenin keyfini yaşayacak" diye konuştu. 


Habertürk Ankara


Geri Dön