28 / 04 / 2024

Palm Rezidans 2'de otel konseptinde daireler!

Palm Rezidans 2'de otel konseptinde daireler!

Antalya Konyaaltı'nda, oteli aratmayan lüks bir proje hayata geçirildi. Yatırımcıları kısa sürede amorti edecek tesis tatil için aranan tüm özellikleri bulunduruyor.



Antalya Konyaaltı'nda, oteli aratmayan lüks bir proje hayata geçirildi. Yatırımcıları kısa sürede amorti edecek tesis tatil için aranan tüm özellikleri bulunduruyor. Konut sektöründe farklı bir proje ile yatırımcıların karşısına çıkan Musa Sepetçi, Palm Rezidans 2 ile otel konseptinde bina yaptı. Antalya Konyaaltı'nda hayata geçirilen proje, Ankaralı ve ülkenin tüm yatırımcılannın dikkatini çekiyor. 

Plajlarıyla tatilcilerin gözdesi olan Antalya Konyaaltı'nda, oteli aratmayan lüks bir proje hayata geçirildi. Konyaaltı'nın nezih yerlerinden Hurma'da yapılan Palm Rezidans 2, 1+1, 2+1 ve dubleks dairelerle otel konforunda hizmet sunuyor. Yatırımcıları kısa sürede amorti edecek Palm Rezidans 2, konumu ve özellikleriyle dikkat çekiyor. Denize yakınlığının yanı sıra büyük havuzuyla tatil için aranan tüm özellikleri bulunduran Palm Rezidans 2'de satışa sunulan dairelerin büyük kısmı kısa sürede satıldı. Projeyi hayata geçiren müteahhit Musa Sepetçi, projeden konut alan tüm yatırımcıların karlı çıktığını, fiyatların birkaç ayda yükseldiğini ifade etti. 


OTEL KONFORUNDA 

Projeyi özellikle günlük tatilciler için tasarlandığını dile getiren müteahhit Sepetçi, yılın 6-7 ayının turizmcilere hizmet vereceğini, kalan aylarda da istenildiği takdirde aylık kiralanabileceğim söyledi. Musa Sepetçi, yaz tatilinde otel yerine aynı konforu sağlayan Palm Rezidans 2'de herkesin huzur bulacağını ifade etti. Projede az sayıda daire kaldığını hatırlatan Sepetçi, böyle bir projede yeralmak isteyen yatırımcıların ve konut olarak kullanmak isteyenlerin geç kalmamalarını istedi. 


Star Başkent 


Geri Dön