28 / 04 / 2024

Palm Selection projesinde taksitle ödeme var mı? Konutlar ne zaman teslim edilecek? 

Palm Selection projesinde taksitle ödeme var mı? Konutlar ne zaman teslim edilecek? 

Firma: Kendirciler İnşaat

Proje: Palm Selection

Palm Selection Antalya projesinde 2+1 ve 4+2 dubleks konutlar yer alıyor. Peki Palm Selection projesinde taksitle ödeme var mı? Palm Selection'da konut teslimleri ne zaman? İşte merak edilenler...



Palm Selection Antalya projesi Antalya Konyaaltı Liman mahallesinde, 2871 ada 6 parsel 34 sokak üzerinde, toplam 1.150 metrekare arsa alanında hayat geçiriliyor. 

Palm Selection'da 2 oda 1 salon ve 4+2 dubleks olacak şekilde iki farklı seçenekte toplam 20 adet konut yer alıyor. 

Palm Selection projesinde taksitle ödeme var mı? Konutlar ne zaman teslim edilecek? 

Kendirciler İnşaat imzasıyla hayata geçirilen  Palm Selection  Antalya projesindeki 2 oda 1 salon evler 84 metrekare, 4+2 dubleks evler ise 205 metrekare büyüklükte tasarlandı. 

Depreme karşı en dayanıklı temel uygulaması kullanılarak inşa edilen projede, mekanik dış cephe kaplamasına sahip. Yangın yönetmeliğine de uygun olarak yükselen projenin, zemin etüdü de tamamlandı. 

Açık yüzme havuzu, kamelya ve dinlenme bölgesi, yürüyüş yolları ve açık otopark gibi sosyal donatı alanlarının yer aldığı Palm Selection'da anahtar teslimlerinin 2024 Kasım'da gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Girişlerin şifre ile sağlandığı projede, 24 saat güvenlik kameraları ile kontrol sağlanıyor ve tüm konutlarda görüntülü diafon sistemi de yer alıyor. 

Palm Selection projesinde taksitle ödeme var mı? Konutlar ne zaman teslim edilecek? 

Palm Selection projesindeki 2 oda 1 salon evlerde, Amerikan mutfak, elektrikli panjur, balkon, Lake Amerikan kapılar, ebeveyn banyosu ve duşakabin, yerden ısıtma, 3'lü ankastre seti ve her odada inverter klima yer alıyor. 

4+2 dubleks konutlarda ise 2 salon ve 2 mutfak, 3 banyo, ebeveyn banyosu, duşakabin, çelik kapı, elektrikli panjur, Lake Amerikan kapılar, balkon,  yerden ısıtma, 4. kat seçeneği ve her odada inverter klima bulunuyor.

PALM SELECTİON ANTALYA ÖDEME PLANI NASIL? KONUT FİYATLARI KAÇ TL? 

Palm Selection projesinde  bulunan 2 oda 1 salon evler 375 bin dolar ile 385 bin dolar arasında değişen fiyatlarla satılıyor. 

Projedeki 4+2 dubleks evlerin fiyatları 875 bin dolar olarak belirlendi. 

Palm Selection'dan konut sahibi olmak isteyenlere, yüzde 50'sini peşin, kalanını da 15 ay sıfır vade ile ödeme seçeneği sunuluyor. 

Web: https://kendircilerinsaat.com/

Tel: 0 (542) 811 44 10

Seba Central nerede? Seba Central'de 1+1, 2+1, 3+1 konut fiyatları kaç TL? 

AEB Residence satışa çıktı! Yeni proje!

Berrak Sitesi ne zaman teslim edilecek?


projeye sor



Geri Dön