28 / 04 / 2024

Palmiye Grup 5 bin TL peşinatla ev sahibi yapıyor!

Palmiye Grup 5 bin TL peşinatla ev sahibi yapıyor!

İstanbul Palmiye Grup çerkezköy Kızılpınar'da yapımı devam eden İstanbul City projesinde yıllardır ev hayali kuranları 42 bin 900 TL'den başlayan fiyatlar , 5 bin TL'den başlayan peşinatlar ve 450 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi yapmaya devam ediyor



 İstanbul Palmiye Grup çerkezköy Kızılpınar'da yapımı devam eden İstanbul City projesinde yıllardır ev hayali kuranları 42 bin 900 TL'den başlayan fiyatlar , 5 bin TL'den başlayan peşinatlar ve 450 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi yapmaya devam ediyor. Banka kredisi olmadan, kefilsiz, faizsiz, kurasız ve ara ödemesiz satış yöntemiyle sektörde kendine önemli bir yer edinen İstanbul Palmiye Grup'un Satış Müdürü Selçuk Sukas projeyle ilgili sorularımızı cevapladı

Öncelikle İstanbul City projesi hakkında bilgi verir misiniz

İstanbul City projesi 26 bin metrekarelik alana inşa ediliyor. Bunun 18 bin metrekaresi yeşil alan, sosyal aktivite ve otopark alanları için ayrıldı. 12 katlı, 12 blok, 3 bin 300 metrekare alışveriş merkezi ve alışveriş merkezinin üzerine kurulacak beşer katlı iki rezidans kuleden oluşuyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 5+1 olmak üzere projede 650 daire yer alıyor. Projede 24 saat güvenlik, 24 saat ambulans hizmeti, 7/24 kameralı takip sistemi, yarı olimpik yüzme havuzu, süs havuzları, fitness, sauna, tenis kortu, basketbol, futbol sahası, çocuk parkları, kreş, dinlenme alanlarıyla birlikte 3 bin 300 metrekare kapalı alışveriş merkezi yer alacak. Alışveriş merkezinde İstanbul City'de yaşayan insanların tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri mekanları hazırlıyoruz. Market, güzellik salonu, mağazalar, cafeteryalar, restoran, iletişim merkezi, çocuk eğlence alanları gibi site sakinlerinin ihtiyacına yönelik işletmeler kurulacak.

Dairelerin özellikleri neler

1+1 daireler 65 ve 90 metrekare, 2+1 daireler 106, 113, 116, 118 ve 124 metrekare, 3+1 daireler 124, 129, 133, 136 ve 143 metrekare. 5+1 çatı dubleksleri ise 218 ile 231 metrekare büyüklüğünde.


BU FİYATLAR VE şžARTLARLA HERKES DAİRE SAHİBİ OLUR

Dairelerin fiyatları ne kadar

Peşin ödemelerde 1+1 daireler 42 bin 900 TL'yle 59 bin 400 TL aralığında, 2+1 dairelerin fiyatları 64 bin ile 74 bin TL arasında, 3 +1 dairelerin fiyatları 76 bin TL'yle 91 bin TL arasında, 5+1'ler ise 130 bin TL'yle 147 bin TL arasında. Dairelerimizi müşterilerimizi bankaya göndermeden, kefilsiz, faizsiz, kurasız ve ara ödemesiz, 1. etapta 20 bin TL'den, 2. etapta 10 bin TL'den, 3. etapta 5 bin TL'den başlayan peşinatlarla satıyoruz. Müşterilerimize birinci etapta yedi yıl, ikinci etapta sekiz yıl, üçüncü etapta dokuz yıl vade imkanı sunuyoruz. Her bütçeye uygun ödeme tablolarımız mevcut. Müşterilerimize özel ödeme tabloları da oluşturuyoruz. Yani İstanbul City'den daire alamamak çok güç diyebiliriz.

Satışlarınız nasıl gidiyor

Satışlar gayet iyi. Birinci ve ikinci atapta dairelerin yüzde 70'i satılmış durumda.


HIZLI TRENLE 20 DAKİKADA İSTANBUL'DA OLACAKSINIZ

Neden çerkezköy'ü tercih ettiniz

Bu bölgeye Türkiye'nin en büyük organize sanayi bölgelerinden biri kuruldu. şžu anda 500 civarında fabrika faaliyette. Onlarcasının da yapımı devam ediyor. Bu fabrikalarda şu anda 50 bini aşkın kişi çalışıyor, yerleşim birimindeki nüfus 200 bin kişiyi aşmış durumda, faaliyete geçecek fabrikalarla birlikte bu rakam devamlı artacak. Organize sanayi bölgesinin yanında 2013 yılında yolcu taşımaya başlayacak olan hızlı tren projesi ve Silivri'ye yapılması planlanan üçüncü havalimanı bölgenin yarınki fotoğrafını tamamen netleştirdi, biz inşaatçılar bu bölgeye 'Küçük İstanbul' diyoruz. şžu anda bölgeye İstanbul ve Türkiye genelinden ciddi bir nüfus kayması söz konusu. Yakın gelecekte bölge de 5 milyonluk bir nüfusun yaşaması planlanıyor.

Yeni bir İstanbul kuruluyor yani

Evet, yeni bir İstanbul kuruluyor. Projeye İstanbul City ismini vermemizin nedeni de bu. Biz İstanbul Palmiye Grup olarak İstanbul City projesiyle bölgeye 40 milyon TL'lik bir yatırım yapıyoruz. Halkımızın projemize gösterdiği ilgi ne kadar doğru bir yatırım yaptığımızı bizlere kısa zamanda gösterdi. Bölgenin geleceği çok parlak. Hızlı tren projesi sayesinde İstanbul“çerkezköy arasının 25 dakikaya inecek olması bölgenin aynı zamanda İstanbul ile birleşeceği anlamına geliyor.

Daha önce kaç daire yaptınız

Binin üzerinde daire yapıp sahiplerine teslim ettik. Daha önce yaptığımız projeler 150 ve 200'er dairelik projelerdi. Bu şimdiye kadar yaptığımız işlerin en büyüğü. Bu projenin akabinde yine aynı bölgede 2 bin dairelik bir projeyi hayata geçirmek için de şu anda istişarelerimizi yapıyoruz. Bölgeye çok ciddi talep olduğunu gördük ve bu talebi daha büyük bir proje yaparak değerlendirmek istiyoruz.
Yeni şžafak

www.istanbulpalmiyegrup.com
0212-325-83-23

 


Geri Dön