29 / 04 / 2024

Palms Residence 2 blok ve 340 konuttan oluşuyor!

Palms Residence 2 blok ve 340 konuttan oluşuyor!

Öğer İnşaat tarafından şžişli Bomonti'de 6 bin metrekare arazi üzerinde yapılan Palms Residence 2 bloktan ve 340 konuttan oluşuyor. Projede standart dairelerin yanı sıra çatı dubleksleri de bulunuyor



Bomonti Palms projesi, çok katlı rezidans projelerinden farklı olarak, geniş ve yatay bir zemin üzerinde 5 katlı olarak inşa ediliyor. Açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna ve SPA merkezi bulunan projede 24 saat kameralı güvenlik kontrolü, resepsiyon lobi hizmetleri, concierce, uyandırma servisi, telefon mesaj hizmetleri, rezervasyon hizmetleri, alışveriş yardımcısı, vale parking, ev temizliği gibi rezidans hizmetleri de standart olarak yer alıyor. Palms Residence'de stüdyo, 1+1,2 + 1 ve 3 + 1 tipindeki dairelerin metre kare fiyatları 3.850 dolardan başlıyor.

Kalite ile konfor bir arada

Projede yüksek inşaat standardının yanı sıra iç mimaride kaliteli malzeme kullanımı ile konfor ön planda tutuluyor. Ankastre ürünlerle teslim edilecek dairelerde, birinci sınıf mutfak ve banyo dolapları, seramik, parke gibi inşaat proje bölgede bulunan Bira Fabrikası ve Mimar Sinan Üniversitesi'nin çok yakınında yer alıyor.

Mimar Sinan Üniversitesi'nin çok yakınında yer alıyor.

Rezidans ve site hizmetleri

Site özellikleri arasında palmiyelerle ağaçlandırılmış yeşil alanlar, yürüyüş yolları, açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, SPA merkezi, mağazalar, cafe ve restoranlar bulunuyor. Kapalı otopark, 24 saat kamera kontrolü güvenlik, bisiklet park yerleri, enerji tasarruf sistemleri ve akıllı bina altyapısı projenin diğer özellikleri arasında geliyor. Concierce, uyandırma servisi, telefon, mesaj, rezervasyon, alışveriş yardımcısı, vale parking house keeping projeden rezidans sahibi olacaklara sunulacak hizmetler arasında geliyor.

Güvenlik ve resepsiyon bölümü var

Projede yüksek inşaat standardının yanı sıra iç mimaride kaliteli malzeme kullanımı konforu ön planda tutmak için tercih ediliyor. Ankastre ürünlerle teslim edilecek dairelerde, 1. sınıf mutfak ve banyo dolapları, seramik, parke gibi inşaat malzemeleri de kullanılıyor. Ön cepheden girişli zemin katın etrafı projesine göre dizayn ediliyor. Girişte güvenlik ve resepsiyon bölümü inşa edilecek ve bina girişi granit, merdiven ve sahanlıklar granit veya muadili malzeme ile kaplanacak.
Emlak Pazarı


Geri Dön