29 / 04 / 2024

Pamucak'a arıtma tesisi müjdesi!

Pamucak'a arıtma tesisi müjdesi!

Pamucak'ta incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı ve beraberindeki heyet, bölgede arıtma tesisinin yapımı için yer seçimi yaparken, İzmir Valisi Mustafa Toprak da bölgeye gelerek bir dizi incelemelerde bulundu.




Türkiye'nin en uzun sahillerinden biri olan Pamucak Sahili yaza hazırlanıyor. Bölgede yoğun bir çalışma başlatan Selçuk Belediyesi, alandaki eski yapıların yıkımını gerçekleştirdi. Pamucak'ta incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı ve beraberindeki heyet, bölgede arıtma tesisinin yapımı için yer seçimi yaparken,  İzmir  Valisi Mustafa Toprak da bölgeye gelerek bir dizi incelemelerde bulundu.

Bölgedeki bozuk olan yolların yanı sıra bisiklet yolu, yaya yolu ile arıtma tesisi ve kanalizasyon şebekesi için düşünülen alanları yerinde inceleyen Toprak, yapılması planlanan tüm çalışmaların bu yıl içerisinde başlatılacağını söyledi.


Yer seçimi tamam

Yapılan incelemelerin sonunda Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın yetkilendireceği şekilde inşa edilecek arıtma tesisi ve kanalizasyon şebekesi için Pamucak Yolu'nun güneyi ile Antik Kanal arasında kalan arazinin tahsis edilebileceği konusunda ortak karar alındı.



Yeni Asır


Geri Dön