15 / 05 / 2024

selçuk arıtma tesisleri

selçuk arıtma tesisleri

Pamucak'ta incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı ve beraberindeki heyet, bölgede arıtma tesisinin yapımı için yer seçimi yaparken, İzmir Valisi Mustafa Toprak da bölgeye gelerek bir dizi incelemelerde bulundu.

Dolar 42 TL'ye çıkacak! Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den bomba dolar tahmini!

Yıl sonu dolar beklentisi dudak uçuklattı! Ünlü ekonomist Selçuk Geçer  resmen açıkladı. Bu rakama gelirse fiyatlar uçar... İşte ayrıntılar...

Selçuk Geçer doların ne kadar olacağını açıkladı! Herkes Kapalıçarşı'ya akın etti! Dolar tam bu kadar olacak!

Dolar yorumları ile ün kazanan Ekonomist Selçuk Geçer, para piyasalarını değerlendirerek doların en kadar olacağını açıkladı. Herkes Kapalıçarşı'ya akın etti! Dolar tam bu kadar olacak.

Rakamı duyanlar döviz bürolarını arşınladı! Selçuk Geçer dolar tahmini ile uykuları kaçıracak!

Döviz kurunda meydana gelen her hareketlilik vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Dolar 19 TL sınırına dayandığı şu sıralarda ünlü ekonomist Selçuk Geçer, birtakım değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar!

Doların arşa çıkacağı tarih apaçık belli oldu! Dolar Kahini Selçuk Geçer resmen rakam verdi! Ateşiniz 42 derece olacak!

Döviz kurları, ekonomi gündeminde yer almaya devam ediyor. Euro rekor denemelerine devam ederken doların ne olacağı merak ediliyor.  Dolar Kahini Selçuk Geçer doların arşa çıkacağı tarihi resmen açıklayarak rakam verdi. Ateşiniz 42 derece olacak!

Akal Mimarlık Mühendislik İnşaat Su Arıtma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akal Mimarlık Mühendislik İnşaat Su Arıtma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de Selçuk Akpınar tarafından kuruldu.

Doları adım adım bilen ekonomist Selçuk Geçer doların ne zaman patlayacağını açıkladı! Türkiye'den herkes kaçar

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, hükümetin yeni bir proje içine girebileceğini söyleyip, dolar için yıl sonu tahminini açıkladı. İşte detaylar...

Ergene 1 ve Çorlu 1 OSB arıtma tesisleri Ağustos'ta açılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Biz kötü gidişatı durdurmak için Ergene Havzası Eylem Planı'nı devreye aldık dedi ve Ergene 1 ve Çorlu 1 OSB arıtma tesislerinin Ağustos'ta açılacağını belirtti...

Karşıyaka Selçuk Yaşar Alaybey Ortaokulu yıkılacak mı?

İzmir Karşıyaka Selçuk Yaşar Alaybey Ortaokulunun depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılacağı iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'ndeki inşaat çalışmaları tam gaz! 

İzmir Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'ndeki inşaat çalışmalarını hızlandırdı. Geçtiğimiz şubat ayında nİzmir Büyükşehir Belediyesi tesislerin yenilenmesi projesine 5 milyon 430 bin TL destek sözü vermişti. 

Sates Yapı İnşaat Ve Su Arıtma Tesisleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sates Yapı İnşaat Ve Su Arıtma Tesisleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Karım Ahmed tarafından kuruldu.

Selçuk'a 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı geliyor!

Selçuk Belediyesi tehlike arz etmesi sebebiyle yıkımını gerçekleştirdiği çarşı merkezindeki eski vergi dairesinin yerine 900 metrekarelik park ve dinlence alanı yapıyor.

Konya Akşehir ve Zengen'deki arıtma tesisleri tamamlandı!

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, Akşehir Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi yapımına devam ederken Ereğli’ye bağlı Zengen Mahallesinde ise Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisinin yapımını tamamladı.

Ankara İvedik Arıtma Tesisleri önüne yeni köprü!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Anadolu Bulvarı üzerinde trafik yoğunluğunun yaşandığı ASKİ İvedik Arıtma Tesisleri önüne yeni bir “U” dönüş köprüsü inşa ediyor.

selçuk arıtma tesisleri Haberi

selçuk arıtma tesisleri


Türkiye'nin en uzun sahillerinden biri olan Pamucak Sahili yaza hazırlanıyor. Bölgede yoğun bir çalışma başlatan Selçuk Belediyesi, alandaki eski yapıların yıkımını gerçekleştirdi. Pamucak'ta incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı ve beraberindeki heyet, bölgede arıtma tesisinin yapımı için yer seçimi yaparken, İzmir Valisi Mustafa Toprak da bölgeye gelerek bir dizi incelemelerde bulundu.

Bölgedeki bozuk olan yolların yanı sıra bisiklet yolu, yaya yolu ile arıtma tesisi ve kanalizasyon şebekesi için düşünülen alanları yerinde inceleyen Toprak, yapılması planlanan tüm çalışmaların bu yıl içerisinde başlatılacağını söyledi.


Yer seçimi tamam

Yapılan incelemelerin sonunda Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın yetkilendireceği şekilde inşa edilecek arıtma tesisi ve kanalizasyon şebekesi için Pamucak Yolu'nun güneyi ile Antik Kanal arasında kalan arazinin tahsis edilebileceği konusunda ortak karar alındı.



Yeni...