28 / 04 / 2024

Panora GYO net kârını yüzde 37 artırdı, 17 milyon liraya yükseltti!

Panora GYO net kârını yüzde 37 artırdı, 17 milyon liraya yükseltti!

Borsa İstanbul’un en yüksek nakit temettü dağıtım taahhüdü veren şirketi” olarak halka açılan Panora GYO, 2013 yılı altı aylık döneminde yüzde 37’lik artışla 17 milyon lira kâr elde ettiğini açıkladı....





Portföyünde Ankara’nın gözde alışveriş ve yaşam merkezi Panora’yı bulunduran Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (PAGYO), “Borsa İstanbul’un en yüksek oranda nakit temettü dağıtımı” taahhüt eden şirketi olarak 2013 yılı ilk altı aylık mali sonuçlarını açıkladı. İlk altı aylık dönemde kârını bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde37 artıran Panora GYO, 12,5 milyon lira olan kârını 17 milyon liraya yükseltti.

Altı aylık dönemde konsolide geliri 25,2 milyon lira, esas faaliyet kârı 19,2 milyon lira olan şirket, dönem kârındaki önemli artışla dikkat çekti.


Altı aylık sonuçlara göre, geçen yıl aynı dönemde 0,144 lira olan hisse başına kazanç ise0,196 liraya yükseldi.

Başarılı bir halka arzın ardından üç kata yakın talep toplayarak halka açılan Panora GYO, 23Mayıs 2013 tarihinden bu yana Borsa İstanbul’da işlem görüyor.


Yatırımını tamamlamış, düzenli ve artan kira gelirine sahip, kârını ortaklarıyla paylaşan, borçsuz bir şirket olarak halka açılan Panora GYO, “Borsanın en yüksek oranda nakit kâr payı dağıtma taahhüdü veren şirketi” olarak halka açılmıştı. Şirket, gelir ve kârlılıktaki başarılı performansın önümüzdeki dönemlerde de devam etmesini hedefliyor.


Geri Dön