07 / 05 / 2024

Panorama Concept manzarası ile huzur buluyorsunuz!

 Panorama Concept manzarası ile huzur buluyorsunuz!

Gençler Yapı tarafından İzmir’in Güzelbahçe ilçesinde inşa edilen Panorama Concept, 280 metrekarelik modern ve lüks villalardan oluşuyor





Orman havası içinde yükselen ve sahiplerine  İzmir  Körfezi manzaralı, huzurlu bir hayat vaat eden Panorama Concept projesindeki villalar, evden çıkmak istemeyeceğiniz bir ortam sunuyor.


Siteye girer girmez manzaranın güzelliği karşısında büyülenmemek olanaksız. Yaz sıcağına rağmen yüzünüze çarpan esinti, tertemiz havanın ve doğanın koynunda olduğunuzu anımsatıyor.


Villaların içine girince ilk anda hissettiğiniz duygu ise konfor ve huzur. Odalarından ışık saçılan Panorama Concept, adı gibi panoramik bir manzara görüntüsü eşliğinde, şık ve güvenli bir yaşam vaat ediyor. Doğayla iç içe olan bu villalar, sosyal yaşam alanlarıyla da zengin bir ortam yaratıyor. Ortak bağ ve bahçeleri olan bu villalar adeta huzura, güvene ve çevre kirliliğinden uzak bir yaşama davet ediyor.



İçinde yok yok


Deprem yönetmeliğine uygun yapılan Panorama Concept salondaki şöminesi, elektrikli panjur alüminyum sistemi, dış cephe yalıtımı, bodrum kattaki saunası, yerden ısı pompalı ısıtma sistemi, özel güvenliği, oyun parkları, tenis kortu ve basketbol sahası, site içinde yüzme havuzları, restoran ve kafeteryası, site içerisinde kablosuz internet erişimi ile adeta otel konforu sunuyor. 60 konuttan oluşan Panorama Concept Evleri’nin 33 tanesi bu yılın sonunda, 27 tanesi ise 2013 yılının yaz aylarında sahiplerine teslim edilecek.


Yurtdışı deneyimleri var


20 yıl boyunca Fransa ve komşusu olan diğer Avrupa ülkelerinde inşaat ve taahhüt işlerini zamanında ve en iyi şekilde tamamlayarak edinilen deneyim ve bilgi birikimi ile Türkiye’de yatırım yapmaya karar veren Cam kardeşler, İzmir’e yerleşerek 2004’te Gençler Yapı ve Proje Ltd. Şti’yi kurarak kısa sürede önemli projelere imza atmışlar.


Kuşbakışı Körfez manzarası


İzmir-Çeşme Otoyolu'ndan Güzelbahçe-Seferihisar çıkışında en yüksek tepeye baktığınız zaman göreceğiniz site, Panorama Concept Evleri olacaktır. 60 bin metrekare arazi içerisinde, 280 metrekarelik üç ve dört odalı olmak üzere 2 tipte 60 adet villadan oluşan sitenin 45 bin metrekaresi, yeşil alan olarak düşünülmüş.


Modern ve minimalist tarzda bir mimari anlayışa sahip olan binalarda çağdaş iç ve dış mekan malzemeleri kullanılmış.


Panorama Concept Evleri, 20 yıllık yurt dışı deneyiminden sonra Gençler Yapı'nın Türkiye'deki 3'üncü, villa anlamında da ilk projesi. Avrupa standartlarındaki anlayışın izlerini projede gözlemlemek de mümkün. Proje kullanıcılarına sosyal olanaklar olarak iki adet açık havuz, basketbol ve tenis gibi spor sahaları, çocuk oyun alanları, market, 24 saat güvenlik ve Güzelbahçe'ye shuttle servisi sunu^ıyor.

Körfez ve adalara hakim manzarasıyla öne çıkan proje, hazırlanan örnek villa ile kendisini çok daha iyi ifade ediyor.Ekibin bir sonraki projesi ise Zeytinalan mevkisinde, 23 bin metrekare arazi içerisinde, 9 adet çok özel villadan oluşan yeni bir site olacak.


Habertürk




Geri Dön