21 / 05 / 2024

Papara'dan 3 farklı paketle konut sigorta fırsatı!

Papara'dan 3 farklı paketle konut sigorta fırsatı!

Papara, yeni ürünü konut sigortasının tüm detaylarını duyurdu. Peki, hangi hangi paketlerle konut sigortası imkanı sunacak? İşte ayrıntılar...



Şirket tarafından yapılan açıklanan Papara'dan kolayca satın alabileceği sigorta ürünlerine evcil hayvan, cep telefonu ve seyahat sağlık sigortalarından sonra konut sigortası da dahil edildi.

2016 yılından bu yana kolay, hızlı, hesaplı finansal ürün ve hizmetlerini geliştiren Papara'nın her bütçe için hesaplı fiyatlarla sağladığı konut sigortası ürünü, 3 farklı paketten oluşuyor.

Papara dan 3 farklı paketle konut sigorta fırsatı!

Paket kapsamları birbirleriyle büyük ölçüde örtüşse de teminat miktarları açısından farklılaşıyor.

Mini, Standart ve Plus olarak adlandırılan paketlerin her biri yangın, sel, fırtına, su baskını, hırsızlık, hava ve kara taşıt çarpması gibi kapsamları yer alırken, Standart ve Plus Paket'te bu teminatlara ek olarak ferdi kaza, cam kırılması, kapkaç, üçüncü şahıs maddi bedeni kapsamları da eklenecek. 

Öte yandan paket teminat tutarları da yükseliyor. Hem kiracılar hem de ev sahipleri Papara'dan konut sigortası satın alabiliyor.

Papara'dan konut sigortası satın alan vatandaşlar, senede bir defaya mahsus olmak üzere kombi ya da klima bakımı hizmetinden faydalanabiliyor. Öte yandan Papara'nın harcadıkça anında nakit kazandıran programı Cashback ile yüzde 5 hemen nakit kazanıyor.

Kullanıcılar, e-Devlet Kapısı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri'nden alabilecekleri NVİ Adres No ile ikamet ettikleri adres için birkaç adımda tüm teklifleri öğrenebiliyor ve kendilerine uygun teklifi seçerek işlemlerini tamamlıyor. 

Papara dan 3 farklı paketle konut sigorta fırsatı!

Kullanıcılar Papara hesaplarındaki miktarlarda ödeme yapabildiği gibi, kredi kartı ile ödeme yaparak 12 aya varan taksit seçeneğinden faydalanabiliyor.

Papara, sigorta aracılığı alanındaki ilk ürünü olan Cep Telefonu Sigortası'nı 2022 yılının Eylül ayında duyurmuştu.

Evcil Hayvan Sigortası ürününü Ocak 2023 yılında kullanıcılarıyla buluşturan finansal teknoloji şirketi, bahar ve yaz dönemlerinin gelişiyle duyulan ihtiyaç artan Seyahat Sağlık Sigortası'nı da nisan ayının başında devreye aldı. Konut Sigortası, Papara'nın bu sene içinde duyurduğu üçüncü sigorta ürünü oldu.

Şirket ilerleyen zamanlarda ferdi kaza sigortası, sağlık danışmanlığı sigortası, tamamlayıcı sağlık sigortası gibi ürünleri yenilikçi bir yaklaşımla sunmayı planlıyor.

Faizsiz evlilik kredisi başvuru şartları neler? Evlilik kredisi başvuruları ne zaman başlayacak?

22 TL'yi geçen doların geleceği rekor rakam resmen belli oldu! Yatırımcılar şimdiden bu rakamı konuşmaya başladı! 


Geri Dön