30 / 04 / 2024

Papatya Park Residence teslim tarihi!

Papatya Park Residence teslim tarihi!

Firma: Düzlem Yapı

Proje: Papatya Park Residence

Papatya Park Residence teslim tarihi haberimizin içerisinde yer alıyor. 3 etaptan meydana gelen Beylikdüzü Papatya Park Residence projesinde vade farksız 40 ay taksitlendirme imkanı sunuluyor...



Düzlem Yapı ve Döğme ortaklığında hayata geçirilen  Papatya Park Residence  teslim tarihi hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


İstanbul Avrupa yakasında Beylikdüzü'nde inşa edilen Papatya Park Residence Beylikdüzü projesi E-5'e 300 metre mesafede konumlanıyor. Satış süreci devam eden proje 3 etaptan oluşuyor.


45 bin metrekare alan üzerinde 1.140 adet konut ve 40 adet ticari birimden meydana gelen Beylikdüzü Papatya Park Evleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerinde tasarlandı.


Papatya Park Residence Beylikdüzü ödeme planı kapsamında 40 ay vade farksız taksitlendirilebiliyor. Papatya Park Evleri daire fiyatları ise 168 bin liradan başlangıç gösteriyor.


Beylikdüzü Papatya Park Residence'ta çocuk oyun parkları, restoran ve kafeler, yürüyüş ve koşu parkurları, fitness salonu, açık ve kapalı yüzme havuzu ile sauna ve fin hamamı gibi imkanlar bulunuyor.


Papatya Park Residence teslim tarihi!

Papatya Park Residence teslim tarihi 2017 yılının Nisan ayı olarak belirlendi.


Papatya Park Evleri iletişim

Telefon: 444 34 94

Web: http://www.duzlemyapi.com/

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön