18 / 05 / 2024

Papatya Residance'de konut projesinde 50 bin TL'ye!

Papatya Residance'de konut projesinde 50 bin TL'ye!

Papatya Residence 2, uluslar arası nal deprem standartlarındaki tekniklere ve yaşam kriterlerine bağlı kalınıp bölgemizin zemin etütleri yaptırılarak radya temelli ve yüksek inşaat teknolojisi



Papatya Residence 2, uluslar arası nal deprem standartlarındaki tekniklere ve yaşam kriterlerine bağlı kalınıp bölgemizin zemin etütleri yaptırılarak radya temelli ve yüksek inşaat teknolojisi ile kusursuz yapılar üretmeyi misyon haline, getiren Düzlem Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Aşž. tarafından inşa edilmektedir. Papatya Residence 1. Sınıf inşaat malzemeleri, ses yalıtımı ve statik açıdan depreme karşı güvenli olan ışınsal mimari tarzı, modern inşaat teknolojisi ile yaşamınızın her türlü ihtiyaçlarını ve emniyet kriterlerini düşünerek, huzur içinde güvenli bir yaşam sunmaktadır.

Papatya Residence bu özellikleri ile İstanbul'un yeni gözde mekanlanndan, hayallerinizin de gerçeğe dönüştüğü yaşam alanı olacaktır. Papatya Residence çağdaş kent yaşantısının tüm olanaklannı size sunarken, özlemini duyduğunuz huzur, mutluluk ve modern yaşam içindeki sadeliği de yaşamanıza katıyor.

İstanbul'un gelişen semti Beylikdüzü'nde yer alan Papatya Residence 2.590 konutluk iki residence bloktan oluşan bir çağdaş yaşam alanıdır. şžehrin stresli yaşantısından uzak, sadece kendinizin ve sevdiklerinizin sevgi dolu kalp atışlarını duyabileceğiniz bu mekanda, yoğun iş temposundan sonra özlemini duyduğunuz ayncalıklan residence konforuyla yaşayacaksınız. Atatürk Havalimanı'na sadece 15 km. ve E-5'e 200 m. uzaklıktaki Papatya Residence, TÜYAP Kongre Ve Fuar Merkezi'ne olan yakılığı ile fuar katılımcılan ve katılımcı misafirleri içinde ideal konut alternatifleri sunuyor. Papatya Residence'de daireler; stüdyolar 53 m2 ile 74 m2 arasında, 1+1 daireler 70 m2 ile 101 m2 arasında ve 2+1 daireler 141 m2'dir.

Özellikle yatırımcılar için cazip bir projedir. Burada herkesin sahip olabileceği fiyatlarda daireler tasarlanmıştır. Hiç daire sahibi olmayanlar için bulunmaz bir fırsat olarak görülmelidir. Projemiz 11.11.2009 tarihinde başlamış olup A bloktaki Residencemiz 2011 sonunda ve B bloktaki residencemizdaki dairelerde 2012 sonunda Düzlem Yapı A.şž tarafından sahiplerine teslim edilecektir. Stüdyo tipi dairelerin fiyatlan 50.000 TL'den ve 1+1 daire fiyatlanmızda 70.000 TL'den başlayan fiyatlarla sahsa sunulmuştur.

Projemiz sarışa 2 ay öncesinde başlamış olmasına rağmen A blok residence'da satışlanmızm % 80'ini tamamlamış bulunmaktayız. Ve henüz B bloktaki satışlarımızın % 45'ini tamamlamış bulunmaktayız. Özellikle yatınmcılara bu konuda cazip fiyatlardan yararlanabilmeleri için hızlı davranmalannı tavsiye ederiz.

Zira Papatya Residence l'de projemizden daire sarın alan yatınmcılanmıza 24 ayda ödedikleri paranın 2 katma varan fiyat artışıyla cazip avantajlar sağladık. Ve hepsinden önemlisi Papatya Residence l'de 15 Aralık 2009'da daireleri teslim ederek müşterilerimize verdiğimiz sözleri zamanında yerine getirmenin mutluluğunu yaşadık.
Zaman


 


 


Geri Dön