20 / 05 / 2024

Papatya Residence 2'de 1+1'ler 83 bin 550 TL'ye!

Papatya Residence 2'de 1+1'ler 83 bin 550 TL'ye!

Papatya Residence'ta studyo tipi dairelerin fiyatları 55.800.0 TL"den ve 1+1 daire fiyatları da 83.550.0 TL ˜den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu...



 Papatya Residence 2, uluslar arası deprem standartlarındaki tekniklere ve yaşam kriterlerine bağlı kalınıp bölgemizin zemin etütleri yaptırılarak radya temelli ve yüksek inşaat teknolojisi ile kusursuz yapılar üretmeyi misyon haline getiren Düzlem Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret A.şž. tarafından inşa edilmektedir.
Papatya Residence 1. Sınıf inşaat malzemeleri, ses yalıtımı ve statik açıdan depreme karşı güvenli olan ışınsal mimari tarzı, modern inşaat teknolojisi ile yaşamınızın her türlü ihtiyaçlarını ve emniyet kriterlerini düşünerek, huzur içinde güvenli bir yaşam sunmaktadır.
Papatya Residence bu özellikleri ile İstanbul"un yeni gözde mekanlarından, hayallerinizin de gerçeğe dönüştüğü yaşam alanı olacaktır.
Papatya Residence çağdaş kent yaşantısının tüm olanaklarını size sunarken, özlemini duyduğunuz huzur, mutluluk ve modern yaşam içindeki sadeliği de yaşamanıza katıyor.
İstanbul"un gelişen semti Beylikdüzü"nde yer alan Papatya Residence 2,
590 konutluk iki residence bloktan oluşan bir çağdaş yaşam alanıdır. şžehrin stresli yaşantısından uzak, sadece kendinizin ve sevdiklerinizin sevgi dolu kalp atışlarını duyabileceğiniz bu mekanda, yoğun iş temposundan sonra özlemini duyduğunuz ayrıcalıkları residence konforuyla yaşayacaksınız. Atatürk Havalimanı"na sadece 15 km. ve E-5 ˜e 200 m. uzaklıktaki Papatya Residence, TÜYAP Kongre Ve Fuar Merkezi"ne olan yakılığı ile fuar katılımcıları ve katılımcı misafirleri içinde ideal konut alternatifleri sunuyor.
Papatya Residence"de daireler; studyolar 53 m2 ile 74 m2 arasında, 1+1 daireler 70 m2 ile 101 m2 arasında ve 2+1 daireler 141 m2"dir.
Özellikle yatırımcılar için cazip bir projedir. Burada herkesin sahip olabileceği fiyatlarda daireler tasarlanmıştır. Hiç daire sahibi olmayanlar için bulunmaz bir fırsat olarak görülmelidir.
Projemiz 11.11.2009 tarihinde başlamış olup A bloktaki Residencemiz 2011 sonunda ve B bloktaki residencemizdaki dairelerde 2012 sonunda Düzlem Yapı A.şž tarafından sahiplerine teslim edilecektir.
Studyo tipi dairelerin fiyatları 55.800.0 TL"den ve 1+1 daire fiyatlarımızda 83.550.0 TL ˜den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.
Kendimizin yapmış olduğu özel kampanyalarla kefilsiz 36 aya kadar varan vadelerle kira öder gibi satışlarımızı gerçekleştiriyoruz.
Projemiz satışa 2 ay öncesinde başlamış olmasına rağmen A blok residence ˜da satışlarımızın %83 ˜ini tamamlamış bulunmaktayız. Ve henüz B bloktaki satışlarımızın %54" ini tamamlamış bulunmaktayız. Özellikle yatırımcılara bu konuda cazip fiyatlardan yararlanabilmeleri için hızlı davranmalarını tavsiye ederiz.
Zira Papatya Residence 1 ˜de projemizden daire satın alan yatırımcılarımıza 24 ayda ödedikleri paranın 2 katına varan fiyat artışıyla cazip avantajlar sağladık. Ve hepsinden önemlisi
Papatya Residence 1"de 15 Aralık 2009"da daireleri teslim ederek müşterilerimize verdiğimiz sözleri zamanında yerine getirmenin mutluluğunu yaşadık.
Günümüzde konut projelerinin arzlarının fazla olduğu düşünülürse, bizler Papatya 1 ˜de yaşam başlarken satışlarımızı bitirmiş olduk. Bunun en önemli nedeni Düzlem Yapı A.şž ˜nin ortaklık yapısındaki alt yapısı, teknik donanımı, tecrübesi, projedeki kar beklentisinin düşük oluşu ve elbette kalite anlayışıdır. Düzlem Yapı A.şž özellikle ortaklık grubunun kalabalık olmasına rağmen prestij projeler üretmeyi ve müşteri memnuniyetini her zaman şirketin ilk prensibi haline getirmeyi hedeflemiştir. şžirketimizin ortaklık yapısında geçmişte de binlerce konut projesi, taahhüt işleri, avm projeleri mevcuttur.
İnsanın hayatını kolaylaştıran ve güzelleştiren tüm fikirlerin her alanına ince ince işlendiği Papatya Residence ˜da, güne güzel bir başlangıç yapabileceğiniz ve enerji dolu bir hayatı yaşayabileceğiniz her ayrıntı düşünülmüştür.
Papatya Residence ˜da yer alan 1+1, 2+1 ve studyo tipi dairelerin her biri lüks otel konforunu ve rahatlığını size kendi evinizde sunuyor.
24 saat resepsiyon ve kuru temizleme hizmetleriyle günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacak her türlü detay sizin için önceden tasarlanmış ve çözümlenmiştir. Bina içindeki hızlı asansörler vakit kaybettirmeden evinize ya da üst katta yer alan sosyal tesis alanlarına ulaşmanızı sağlayacaktır. Açık/kapalı otopark ve vale hizmetleri sizin için rahatlık ve konfor, aracınız için ise güven sağlıyor.
Papatya Residence"da huzurunuzu ve güveninizi sağlayacak tüm teknik alt yapı, son teknoloji ürünü sistemlerle desteklenmiştir. Bu sistemler içinde yer alan ısıtma, soğutma ve havalandırma teknolojileri ile evinizin keyfini doya doya çıkarabilirsiniz.
Ayrıca akıllı bina teknolojisi ile uygulanan deprem algılama, duman, gaz ve ısı detektörleri, yangın alarm sistemi ve söndürücü spring sistemi gibi özel sistemler bina içindeyken can güvenliğinizi sağlamak için özel olarak tasarlanmıştır.
Zeminden tavana kadar her alanda birinci sınıf malzeme kullanımı, evinizde kaliteli lüks yaşamı en yüksek standartlarda yaşamınıza olanak tanımaktadır.

PROJENİN GENEL ÖZELLİKLERİ:

 Sosyal yaşam açısından: Papatya Residence ˜ın   en üst katında bulunan cafeteryası ,özel tasarımı ve İstanbul manzarasıyla stresli ve yoğun geçen bir günün ardından aileniz ve dostlarınızla keyifli vakit geçirebileceğiniz sıcak bir atmosfer sunuyor. Burada sevdiklerinizin doğum gününü kutlayıp onlarla birlikte güzel vakitler geçirebilirsiniz.
 Spor aktiviteleri yönünden: Hiç papatya şeklinde bir yürüyüş pistinde spor yaptınız mı Papatya Residence"ın teras bölümü size bu ayrıcalığı yaratmak için özel olarak tasarlandı. Vücudunu formda tutmak isteyenlerin beklentilerini karşılayacak fıtness center   bir çok farklı aktivite alternatifi sunan Papatya Residence   Spor Salonu ˜da sağlıklı ve dinç bir yaşam sürmeyi tercih edenlerin vazgeçilmezi olacak.
 Masa tenisi, bilardo ve dans odaları ile burada hayatınıza yeni hobiler ekleyerek yaşamınızı renklendirmeniz için sizlere olanaklar sunuyoruz.
 Welness :   İş yaşamının yorucu izlerinden arınmak ve günlük yaşamın hızlı temposundan sıyrılıp yenilenmek için ; isterseniz güneşlenme terasında keyfinize bakabilir, isterseniz   İstanbul manzarasını izlerken meyvenizi jakuzide yiyebilir veya saunalarda , fin hamamlarında günün yorgunluğunu atabilirsiniz.
 Güvenlik açısından: Papatya Residence ˜ın 24 saat site içi kapalı devre kamera sistemi ve özel güvenlik görevlileri evinizde huzur ve güven içinde yaşamınızı sağlayacaktır.
 Konfor yönünden: Her blokta 3 adet 10 kişilik yolcu ve 1 adet servis asansörü olmak üzere 4 asansör vardır. Residence dairelerde, ortak mahallerde, merdiven sahanlıklarında ve asansörlerde jeneratör elektrik kesintilerinde devreye girmektedir. Ayrıca Residence"ımızda 2 bodrum katta otopark mevcut olup, arabalar için vale parking hizmeti ve müşterilerimiz içinde resepsiyon hizmetleri sunulmaktadır.

 

 PROJEDEKİ KONUT ÖZELLİKLERİ:

 Isıtma; merkezi sisteme göre yapılacak konutlarda 24 saat sıcak su olacaktır. Ve bütün bunlar günümüz teknolojisi kullanılarak ısıölçerle dairelerin ısı tüketim miktarına göre residence yönetimi, ısınma ve sıcak suyla ilgili kalorimetreleri okuyarak bedelleri toplayacaktır.
 TV uydu yayın sistemi mevcuttur.
 Amerikan mutfakta özel tasarımlı mutfak dolabı, evye ve davlumbazıyla işlevsel bir yemek masası sizler için tasarlanmıştır.
 Salon ve yatak odası 1. Sınıf laminant parkedir. Ayrıca bu mekanlarda tesisatlar ışık bantları içerisinden geçirilecek olup, her zaman müdahalesi kolaydır. Ve burada aydınlatma nostaljik apliktir. Banyolarda özel tasarımlı banyo dolapları ve havalandırma sistemi düşünülmüştür.
 çelik kapılarımız; merdiven sahanlıkta adeta tüm renklerin bir araya geldiği gökkuşağı gibi ortak mahalin sınırlarını belirlemektedir.
 Ve dairelerimizin ferah olmasını yerden tavana kadar aydınlığı sağlayan ısı camlarla; güvenliğimizi pvc doğramalarımızın önündeki alüminyum korkuluklu Fransız balkonlarla cephemiz ayrıca hareketli hale getirilcektir.
 Klimaların dış üniteleri cephede alüminyum korkulukların arasında oluşturulan alüminyum levhalarla adeta gizlenecektir. Dış cephede, ısı izolasyonu mantolamayla sağlanacaktır.
 Ve bütün bu projemizin özelliklerini sıraladıktan sonra aklınıza, papatya deyince ne geliyor diye sormak istiyorum
 Yaşam , özgürlük ,sevgi ,sağlık ,sadelik , zarafet ve mükemmeliyet .
 Papatya Residence 2 size tüm bu güzellikleri sunmak için mükemmel bir yaşam alanı olarak tasarlandı.
 Düzlem Yapı A.şž. olarak sizlere en uygun fiyatlarla, en kaliteli yaşam alanları vermeyi taahhüt ediyoruz.
 Hayatınızın hızlı ve huzursuz akışından uzak, sevdiklerinizle birlikte yaşamın tadını keyifle çıkarabileceğiniz bir mekana Papatya Residence 2 ˜ye sizleri davet ediyoruz.
 
 0212 854 28 81-83
www.papatyaresidence.com
[email protected]  


Geri Dön