27 / 04 / 2024

Paradise Güneşli'de daire fiyatları 350 bin liradan başlıyor!

Paradise Güneşli'de daire fiyatları 350 bin liradan başlıyor!

Yeditepe İnşaat'ın İstanbul Bağcılar'a bağlı Güneşli-Ateştuğla bölgesinde inşa ettiği Paradise Güneşli'de fiyatlar 350 bin liradan başlıyor.



İstanbul'da Bağcılar'a bağlı Güneşli-Ateştuğla aksında hayata geçirilen Paradise Güneşli'de satışlar başladı. 4 blokta 285 daireden meydana gelen Paradise projesinde 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri yer almakta.Bölgenin önemli yatırımları arasına girecek olan proje Çamoğlu Mimarlık tarafından tasarlandı.


Proje alanında çalışmaların başladığı Güneşli Paradise Evleri'nin iletişim ve satış ofisi, 212 AVM'nin yanındaki Ağaoğlu My Office içerisinde yer almakta. Teslimleri 24 ay sonra gerçekleştirilecek olan projede 2+1 dairelerin fiyatları 350 bin liradan, 3+1 dairelerin fiyatları ise 400 bin liradan başlangıç gösteriyor.


8 bin 700 metrekarelik arsa üzerinde yükselen Paradise Güneşli'de radye jeneral temel sistemi kullanılıyor. 2+1 evlerin 110 metrekare, 3+1 evlerin ise 130 metrekare büyüklüğe sahip olduğu Paradise Güneşli projesinde otel konseptinde lobili giriş, kamelya, çocuk oyun parkı, kapalı yüzme havuzu, fitness center, yüzme havuzu, otopark, 7 gün 24 saat kameralı güvenlik gibi birçok seçenek sunuluyor


E5 Karayolu'na 3 kilometre, Atatürk Havalimanı'na ise 5 kilometrelik mesafede hayata geçirilmekte olan Paradise, A+ konseptinde inşa ediliyor. Öte yandan yeni proje, konum olarak Ateştuğla bölgesinde yer alan eski Kiler'e yürüme mesafesinde, halk sarayının ise hemen yanında hayat buluyor.


Türkiye


Geri Dön