30 / 04 / 2024

Paraf kartlılar yapı market alışverişlerinde 150 TL Paraf Para kazanıyor

Paraf kartlılar yapı market alışverişlerinde 150 TL Paraf Para kazanıyor

Halkbank Paraf kredi kartı sahipleri yapı marketlerden yapacakları alışverişlerde Paraf Para kazanacak. Paraf Kartınız ile yapı marketlerden yapacağınız toplamda 10.000 TL ve üzeri alışverişlerde 150 Türk Lirası değerinde Paraf Para kazanacaksınız. 30 Eylül 2022 tarihinde sona erecek kampanyaya Para



 
Paraf kredi kartınızla yapacağınız yapı market alışverişleri kazandırıyor. Paraf Kart’ın yapı marketlerde alışveriş sonrası kazandıran kampanyasında son tarih 30 Eylül 2022… Paraf Kart’ın Eylül ayı sonuna kadar devam edecek kampanyası kapsamında bir müşterinin asıl ve ek kartlarıyla birlikte kazanabileceği toplam Paraf Para tutarı en fazla 150 Türk Lirası olacak.  

Yapı marketlerden yapacağınız 10000 TL ve üzeri alışverişlerinize 150 TL Paraf Para hediye edilecek. 

Paraf’ın yapı market alışverişlerinde kazandıran kampanyasına katılmak için harcama yapmadan önce mutlaka ‘Ticari’ yazıp bir boşluk bırakıp Paraf kartınızın son 6 hanesini yazıp 3404’e (KKTC’dekiler için 3444) SMS atılması gerekiyor.

Kampanyaya katılmak için bir diğer yol da Paraf mobilden ‘Hemen Katıl’ butonuna tıklamak. Kampanyaya katılmak için SMS attığınız telefon numarasının mutlaka bankada kayıtlı cep telefonu numarası olmasına dikkat edin. Kampanyaya katılım talebinizin bankaya ulaşmasının ardından talebinizin kabul edildiğine dair bilgilendirileceksiniz.

Bilgilendirildikten sonra Paraf Kartlılara özel yapı kredi marketlerinizde harcamanıza Paraf Para kazandıracak kampanyaya katılmaya hak kazanmış oluyorsunuz. Kampanyaya katılım için gönderdiğiniz SMS ücretsizdir. Yani özetle; kampanya kapsamında harcama yapmadan önce mutlaka katılım talebinde bulunmalı ve talebiniz de onaylanmalıdır. 


Geri Dön