29 / 04 / 2024

Paragon Tower Bayraktar Yapı 'da 520 bin TL'ye ofis!

Paragon Tower Bayraktar Yapı 'da 520 bin TL'ye ofis!

Firma: Bayraktar ve Ufuk Mesken

Proje: Paragon Tower

Ofis fiyatlarının 520 bin liradan başlangıç gösterdiği Paragon Towers projesinde ofisler 74 metrekareden başlayan alan büyüklüğüne sahip. Mayıs ayında teslimlerin yapılacağı projede banka kredisi kullanılabiliyor...





Bayraktar ve Ufuk Mesken ortaklığı imzası ile yükselen Paragon Towers projesi Ankara-Söğütözü'nde hayata geçirildi. 9 bin metrekarelik arsa alanına sahip olan  Paragon Tower  projesinin inşaat alanı ise 46 bin metrekare olarak belirlendi. 


32 katlı olarak inşa edilen Paragon Tower projesinin ilk 27 katında ofisler bulunuyor. Tek kule halinde tasarlanan  Ankara  Paragon Tower projesinde satış süreci devam ediyor. Ofis alanlarının 74 metrekare ile 153 metrekare arasında değişim gösterdiği Paragon Tower projesinde minimum ofis fiyatı 520 bin liradan başlangıç gösteriyor.


Paragon Tower Bayraktar Yapı da 520 bin TL ye ofis!


Firma bünyesinde 12 aya kadar taksit imkanının yer aldığı Ankara Paragon Tower projesinde bunun için ofis tutarının yarısını peşinat olarak ödemek gerekiyor. Teslimlerin bu yılın Mayıs ayında  başlayacağı  projede aynı zamanda banka kredisi de kullanılabiliyor. 




0312 284 93 28

http://www.paragontower.com.tr

Gülay ODABAŞI



projeye sor



Geri Dön