29 / 04 / 2024

Paragontower 'da Mayıs'ta teslim ofisler: 520 bin liraya!

Paragontower 'da Mayıs'ta teslim ofisler: 520 bin liraya!

Firma: Bayraktar ve Ufuk Mesken

Proje: Paragon Tower

32 katlı olarak Ankara-Söğütözü'nde hayata geçirilen Paragon Towers projesinde satışlar devam ediyor. Mayıs ayında teslimlerin yapılacağı projede ofisler 520 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor...




9 bin metrekarelik arsa alanına sahip olan  Paragon Tower  projesi  Bayraktar ve Ufuk Mesken  ortaklığı girişimi imzası taşıyor. Ankara-Söğütözü'nde hayata geçirilen Paragon Towers projesinin inşaat alanı ise 46 bin metrekareye yayılıyor.


Tek kule halinde yükselen  Ankara  Paragon Tower projesinde satış süreci devam ediyor. 32 kattan meydana gelen Paragon Tower projesinin ilk 27 katında ofisler yer alıyor. Ofis büyüklüklerinin 74 metrekare ile 153 metrekare arasında değiştiği Paragon Tower projesinde ofisler 250 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


 Paragontower da Mayıs ta teslim ofisler: 520 bin liraya!


Mayıs ayında teslimlerin yapılacağı Ankara Paragon Tower projesinde  ofis tutarının yarısı peşinat olarak ödendiği takdirde firma bünyesinde 12 aya kadar taksit imkanı yer alıyor. Projede aynı zamanda banka kredisi kullanarak da alım yapılabiliyor.



0312 284 93 28

http://www.paragontower.com.tr

Gülay ODABAŞI


projeye sor



Geri Dön