Ekonomi

Parası olmayan bir SMS ile paralanacak! Bu banka 100.000 TL'yi tak diye ödüyor: Acele eden anında alacak!

İşte O Banka! Artık 100.000 TL’lik Destek tek SMS ile mümkün! Şartlar ve detaylar haberimizde...000 TL'lik ihtiyaç kredisi çekebilirsiniz! VAKIFBANK İLE KREDİ ÇEKMEK ÇOK KOLAY! Son dönemlerde vatandaşın artan nakit ihtiyacına bankalar kolay çözümler üretmeye devam ediyor

Vakıfbank'tan tek SMS ile 100.000 TL'lik ihtiyaç kredisi çekebilirsiniz!

VAKIFBANK İLE KREDİ ÇEKMEK ÇOK KOLAY!

Son dönemlerde vatandaşın artan nakit ihtiyacına bankalar kolay çözümler üretmeye devam ediyor. Vakıfbank yenilikçi bir yaklaşım ile SMS aracılığı ile kredi çekmenizi mümkün hale getirdi! İşte detaylar...

 VAKIFBANK'TAN YOK ARTIK DEDİRTEN KREDİ BAŞVURU SEÇENEĞİ

Teknoloji ile beraber artık kredi başvuru süreçleri bile kolay hale geldi. Vakıfbank ile oturduğunuz yerden saniyeler içerisinde kredi başvurusu yapabileceğinizi biliyor muydunuz? Sadece bir SMS göndererek kredi talebinde bulunabilir, şubeye uğramadan ne kadar kredi kullanabileceğinizi öğrenebilirsiniz. 


VAKIFBANK'TAN TEK TIK İLE KOLAYCA KREDİ NASIL ÇEKİLİR?

Nakit ihtiyacınızı kolayca karşılamak için bankalar tüm kanallardan hizmet vermeye başladı. Vakıfbank yeni duyurduğu çözüm ile beraber yenilikçi ve kolay kredi yöntemini duyurdu.

Vakıfbank Şubeleri ve ATM’lerinin yanı sıra mobil ve internet bankacılığı üzerinden de başvuruları kabul eden Vakıfbank, aynı zamanda telefon bankacılığıyla da kredilere başvuru yapılabileceğini bildirdi. Bu kapsamda SMS ile Vakıfbank’ın ihtiyaç kredisine başvuru yapmak isteyenlerin Aralarında birer boşluk bırakarak ‘KREDI’, ‘T.C. Kimlik No.’, ‘Doğum Tarihi (ggaayyyy)’, ‘Aylık Gelir’ bilgilerini yazıp 5724’e SMS göndermesi yetiyor.

KREDİDE ÖDEME KOLAYLIĞI VAKIFBANK'TA!

Vakıfbank'tan kredi kullanan vatandaşların kafası rahat! Esnek ödeme planları sayesinde cebiniz güvende. Vakıfbank'ın avantajlı teklifinde yer alan ödeme kolaylıkları dikkat çekiyor. Her geçen gün artan rekabet ile bankalar artık kredi çözümlerinde tüketiciye kolaylık sağlayarak fark yaratmaya çalışıyor. 

UZUN VADE VE HIZLI KREDİ SÜREÇLERİNDEN FAYDALANABİLİRSİNİZ

Vakıfbank ihtiyaç kredisi paketlerinde düşük faiz, 36 aya varan vade ve esnek geri ödemeler gibi pek çok kolaylık sunuyor. Artık Vakıfbank kredi kanallarında süreçleri minimuma indirdi. Bu sayede direkt dijital kanallardan başvurarak kredi kullanabilirsiniz.


İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANINI NASIL HESAPLARSINIZ?

Örneğin Vakıfbank’ın belirlediği şartlar altında kredi alacak olan bir kişinin 100.000 TL kredi çekmiş olsun. Bu durumda geri ödeme tutarı ne olacak? Vakıfbank bu konuda örnek bir kredi hesaplaması sundu. 100.000 TL kredinin 24 ay vade yüzde 1,55 oranında faizden çekilmesi halinde ortaya çıkacak maliyetleri bildirdi.

 

Vakıfbank’ın hesabına göre, ortalama bir hesap ile aylık taksit tutarı 5.249,76 TL olan bu kredinin kredi tahsis ücreti 500 TL olarak belirlendi. Efektif yıllık faiz oranını da açıklayan Vakıfbank, bu oranı ise yüzde 26,6168 olarak duyurdu.