Kent Haberleri

Gram altın 1.000 TL'nin altına düşer mi? Nefesler kesildi! Herkes bu cevabı bekliyor! Uzman isimden net yanıt geldi

Merkez Bankası faiz kararından sonra gözler altın piyasasına çevrildi. Altında sert düşüşler devam ediyor. Gram altın 1131 TL oldu. Peki Gram altın 1.000 TL'nin altına düşer mi? Nefesler kesildi! Herkes bu cevabı bekliyor! Uzman isimden net yanıt geldi. Ons altın 1811 dolara kadar gerilerken gram altında ons altının etkisi ile aşağı yönlü hareket etmeye devam ediyor

Altın fiyatları düşmeye devam ediyor. Ons altın 1811 dolara kadar gerilerken gram altında ons altının etkisi ile aşağı yönlü hareket etmeye devam ediyor. Yatırımcılar altın fiyatlarındaki düşüşler karşısında endişelenmeye başladı. Vatandaşlar ''gram altın 1.000 TL'nin altına düşer mi?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Altın ve piyasa uzmanı Şenol Kaan açıkladı.

Gram altın 1.000 TL'nin altına düşer mi? Nefesler kesildi! Herkes bu cevabı bekliyor! Uzman isimden net yanıt geldi.

GRAM ALTIN 1.000 TL'NİN ALTINA DÜŞER Mİ?

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleryatırımcılar ve altın alamk isteyenler tarafından takip ediliyor. Altın fiyatları hızla düşmeye devam ediyor. Dolar endeksinin değer kazanması ve doların uluslararası piyasalarda yükselişe geçmesi altın fiyatları üzerinde baskıya neden oldu. 


Gram altın 1131 TL'ye kadar düştü. Yatırımcılar gram altının 1.000 TL seviyesine kadar düşüp düşmeyeceği konusunda endişeleniyor. Peki gram altın 1.000 TL'nin altına düşer mi? Altın ve piyasa uzmanı Şenol Kaan açıkladı.

Kaan, ONS altın analizinde bulunarak 1832-1840 dolar bölgelerinde kapanış gerçekleşmediği takdirde fiyatlarda geri çekilme yaşanabileceğini vurguladı.

Senol Kaan gram atlın fiyatının 1000 TL altına düşme ihtimalinin olduğunu açıkladı. Anvak bir anda dip seviyelere tahmin vermenin doğru ve mantıklı bir karar olmadığının da altını çizdi.

ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM NE?

Milyonlarca yatırımcı altın fiyatlarında son durumu merak ediyor. Yatırımcılar altın fiyatlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Ons altın 1811 dolardan değerlenirken gram altın fiyatı 1131 lira, çeyrek altın fiyatı 1846 lira, yarım altın fiyatı 3698 lira, tam altın fiyatı 7367 lira, Ata altın fiyatı 7556 lira seviyesinden işlem görüyor.

Altın almak isteyenler elinizi çabuk tutun! Aldınız aldınız! Bu tarihi kaçıranlar başını duvardan duvara vuracak

Gram altın dibe vurdu! Altın almak için doğru tarih hemen belli oldu! Altın Kahini İslam Memiş bu rakamı işaret etti