Altın & Gümüş

Gram altın için son dakika açıklaması şimdi geldi! Gram altın 1.000 TL'nin altına iner mi? O isimden çok önemli açıklama

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan gram altının 1.000 TL'nin altına düşüp düşmeyeceği merak ediliyor. Peki gram altın 1.000 TL'nin altına iner mi? İşte açıklamalar...000 TL'nin altına düşüp düşmeyeceği merak ediliyor ve araştırılıyor

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan gram altının 1.000 TL'nin altına düşüp düşmeyeceği merak ediliyor ve araştırılıyor.

Altın, yatırımcıların merkez bankalarından gelecek mesajları beklemesiyle dar bir bantta seyrediyordu. ABD'de yüksek enflasyon verisiyle altın fiyatları da yeniden uçuşa geçti.

Peki gram altın 1.000 TL'nin altına iner mi? İşte açıklamalar...

Prof. Dr. Sefer Şener altın yatırımcılarını çok yakından ilgilendiren açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

GRAM ALTIN 1000 LİRANIN ALTINA İNER Mİ?

CNNTürk'te yer alan habere göre, Prof. Dr. Sefer Şener yaptığı açıklamada dolar endeksinin güçlenmesinin kısmi de olsa altının ons fiyatını gerileteceği için altın ons bazında düşse bile dolar/TL kurunun yukarı seviyede olması diğer taraftan gram altını bin liranın altına gerilemesini engellediğini söyledi.

Şener yaptığı açıklamada altın ons olarak gevşese bile dolar/TL kurundaki yükseliş nedeniyle önümüzdeki dönemde gram altının bin TL’nin altına gevşemeyeceğini söyledi.

Milli Emlak'tan büyük fırsat! İstanbul'un göbeğinde ev ve dükkan satıyor!

Altın fiyatlarını gören bayram ediyor! Gram altın, çeyrek altın, ne kadar? 11 Haziran 2022 canlı güncel altın fiyatları

Gram altın ve dolar almayı düşünenler dikkat! Piyasa Kahini İslam Memiş kritik dönemi açıkladı