Altın & Gümüş

Altın sinyali verdi! 1 gram bile altını olanlar acil baksın! Altın için öyle bir açıklama geldi ki, duyan inanamadı!

Altın fiyatlarındaki son durum yatırımcılar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Altını olanlar ya da altın almak isteyenler fiyatların nereye gideceğini merak ediyor ve araştırıyor. İşte detaylar...Yukarı yönlü seyrine devam edengram altın için önemli açıklamalar yapan Ahlatcı Yatırım Genel Müdür Yrd

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan altın fiyatlarındaki hareketlilik son dakika itibarı ile devam ediyor. Yukarı yönlü seyrine devam edengram altın için önemli açıklamalar yapan Ahlatcı Yatırım Genel Müdür Yrd. Yücel Tonguç Erbaş, içeride gram altının 1000 TL'nin üzerinde seyrettiğini kaydederek,  "Bu seviyenin altına düşmediği sürece daha önce altın almayanlar için gram altın hala bir tercih nedeni olabilir." dedi.

Peki güncel altın fiyatlarında son durum ne? Gram altın, yarım altın, tam altın ne kadar oldu? Altın fiyatlarındaki yükseliş sürecek mi? İşte 3 Ağustos Perşembe güncel altın fiyatları...

Akşam'da yer alan habere göre, 24 TV'de güncel altın fiyatları ile ilgili önemli açıklamalar yapan Ahlatcı Yatırım Genel Müdür Yrd. Yücel Tonguç Erbaş ne kadar çok ekonomilerin yavaşlayacağını duyduğumuz sürece çok sert olmasa da altının yükseleceği haberlerini duymaya devam edeceğimizi kaydetti.

GRAM ALTIN YATIRIM İÇİN DOĞRU TERCİH Mİ?

Ahlatcı Yatırım Genel Müdür Yrd. Yücel Tonguç Erbaş yaptığı açıklamada içeride gram altın 1000 TL'nin üzerinde seyrettiğine değinerek, söz konusu bu seviyenin altına düşmediği sürece daha önce altın almayanlar için gram altın hala bir tercih sebebi olabileceğini kaydetti. Önümüzdeki dönemde de ne ons altında ne de kurda çok sert bir aşağı yönlü bir hareket olmayacaksa eğer gram altın sene sonuna kadar 1000 TL üzerindeki konumunu koruyacağını dile getiren Ahlatcı Yatırım Genel Müdür Yrd. Yücel Tonguç Erbaş. "Dolayısıyla altın, ister dolar bazlı ister TL bazlı olsun hala geri çekildiğinde ve uygun fiyatlara geldiğinde yatırımcının tercih ettiği bir ürün olmaya devam edecek gibi duruyor." dedi.

GRAM ALTIN BUGÜN KAÇ NE KADAR?

Alış fiyatı: 1013,89 TL
Satış fiyatı: 1029,40 TL

ÇEYREK ALTIN NE KADAR 3 AĞUSTOS 2022

Yeni çeyrek alış fiyatı: 1.660 TL
Yeni çeyrek satış fiyatı: 1.681 TL
Eski çeyrek alış fiyatı: 1.650 TL
Eski çeyrek satış fiyatı: 1.678 TL

YARIM ALTIN KAÇ LİRA 3 AĞUSTOS?

Yeni yarım alış fiyatı: 3.311 TL
Yeni yarım satış fiyatı: 3.363 TL
Eski yarım alış fiyatı: 3.276 TL
Eski yarım satış fiyatı: 3.325 TL

Asgari ücretli, dar gelirli ve emekliler hemen buraya bakın! TOKİ Başkanı fiyatları açıkladı! İşte talep-başvuru ekranı!

3 bankada resmen deprem! Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halk Bankası peş peşe açıkladı! Bu tabloyu gören inanamadı!

EYT'liler dikkat! 6 maddede çözüm