24 / 07 / 2024

Paris Gallery, Ortadoğu'da 50 mağaza açacak!

Paris Gallery, Ortadoğu'da 50 mağaza açacak!

Dubaili kozmetik devi Paris Gallery, Suriye'deki karışıklıktan kaçarak rotasını Türkiye'ye çevirdi. Grubun CEO'su istikrarlı ülkelerde büyüyeceklerini söyledi




Dubai merkezli lüks kozmetik mağazacılık zinciri Paris Gallery, Suriye'de açacağı mağazayı ülkedeki olaylar nedeniyle iptal ederek rotasını Türkiye'ye çevirdi. Bu yılın başında Mısır ve Lübnan'da da mağaza açmak için çalışmalara başlayan ancak bu ülkelerdeki siyasi karışıklıklar nedeniyle de planlarını erteleyen Paris Gallery, Türkiye'de yer arıyor. Kozmetik ve parfüm üzerine odaklı çok katlı mağazacılık zincirinin Genel Müdürü Mohammed el Fahim, Ortadoğu'da yayımlanan The National gazetesine yaptığı açıklamada büyüme planları çerçevesinde hedeflerini siyasi ve ekonomik olarak istikrarlı ülkelere yönlendirdiklerini açıkladı. Türkiye'yi bu planlar çerçevesinde ilk sıraya koyduklarını da söyleyen Fahim, Irak, Azerbaycan, İran ve Hindistan gibi ülkelerin de hedeflerinde olduğunu kaydetti. Fahim, "Halep'te bir mağaza açacaktık. Açılıştan kısa bir süre önce ülkede karışıklıklar patlak verdi. Bu nedenle Suriye planlarımızı erteledik. Hedeflerimizi Türkiye, Irak ve Hindistan'a çevirdik" dedi.

50 MAĞAZA AÇACAK

40 mağazası olan grup, Ortadoğu coğrafyası ve çevresinde önümüzdeki 10 yıl içinde 50 mağaza açmayı hedefliyor.

HALKA AÇILMAYI PLANLIYOR

450'den fazla yabancı kozmetik markasını bünyesinde bulunduran grup önümüzdeki yıl küresel piyasalarda halka açılmayı planlıyor.
Sabah/DİLEK TAŞ


Geri Dön