02 / 05 / 2024

Paris Hilton, Les Ottoman'da Hürrem Sultan Suiti'ni kapattı!

Paris Hilton, Les Ottoman'da Hürrem Sultan Suiti'ni kapattı!

Ayakkabı koleksiyonunu tanıtmak için gelen ve Les Ottoman Hotel'e yerleşen Hilton, geceliği 15 bin dolarlık Hürrem Sultan Suiti'ni kapattı



Dünya jet sosyetesinin ünlü ismi Paris Hilton İstanbul'da fırtına gibi esti. Divarese, VesDeri distribütörlüğünde, satışa sunulan Paris Hilton Ayakkabı Koleksiyonu'nun tanıtımı için İstanbul'da bulunan Hilton'un sadece dört günlük otel masrafları 60 bin doları geçti. Les Ottoman Hotel'de 'Hürrem Sultan' suitini kapatan Hilton, kuaförü, makyajcısı, korumalarıyla ve toplam 18 bavuluyla İstanbul'a adeta çıkarma yaptı. İstanbul'u gezen Hilton şiş kebap yedi, deniz mahsulleri çorbası istedi. Paris Hilton Ayakkabı Koleksiyonunu bir basın toplantısıyla tanıtan Paris, mini eteğiyle ilgi odağı oldu. Hilton, ürünlerinin satıldığı İstinye Park'daki mağazada ise sosyete ile buluştu.

Neler istedi...

- Paris Hilton 4 günlük gezi için İstanbul'a tam 18 bavulla geldi.
- VIP araçlar ve özel korumalar eşliğinde gezilerini tamamladı.
- Yanından birlikte geldiği kuaförünü ve makyözünü hiç eksik etmedi.
- Hilton'un konakladığı, Les Ottoman Hotel'deki 'Hürrem Sultan Suiti' için Divarese VesDeri firması günlük 15.000 Dolar ödedi.
- Jet sosyetenin ünlü ismi Paris Hilton, akşam yemeginde deniz mahsulleri çorbası ve özel şiş kebap istedi.

1 numara büyük geldi...

Paris Hilton basın toplantısında kendi ayakkabılarıyla   poz verdi. Ancak Paris'in giydiği kendi markası ayakkabıların 1 numara büyük gelmesi ve bacaklarındaki morluklar dikkat çekti.

İstanbul'a hayran kaldı

Paris Hilton için İstanbul'un yeri bir başka. Daha önce de ülkemize gelen Hilton, her anı değerlendirdi. Paris'i, İstanbul gezisinde yine medya ordusu takip etti.
Güneş-Sinan DOKER/şžafak GÜVEN


Geri Dön