05 / 05 / 2024

Park Avenue Rezidans!

Park Avenue Rezidans!

Firma: YDA Group

Proje: Ankara Park Avenue

Daire fiyatları 340 bin lira ile 625 bin lira arasında farklılık gösteren Park Avenue Rezidans 'ta satışlar devam ediyor. Proje Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde hayata geçiriliyor.



Park Avenue Rezidans projesinin ödemeleri kapsamında toplam daire bedelinin yüzde 25'i peşinat olarak ödendiğide, kalan miktar için banka kredisi ile vade yapılabiliyor.


YDA Grup tarafından inşa edilen Park Avenue  Ankara  Evleri 1.885 tane daireden oluşuyor. Proje Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde yer alıyor.


Park Avenue Rezidans 'ta 3 oda 1 salon konutlar 340 bin TL ile 550 bin TL, 4 oda 1 salon konutlar ise 410 bin TL ile 625 bin TL arasında değişiklik gösteren fiyatlarla satışa çıkarılıyor.


Park Avenue Yenimahalle projesi spor alanları, kapalı otopark, yürüyüş yolları, yüzme havuzu, sauna, buhar odası, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları ve fitness merkezi gibi sosyal imkanlardan oluşuyor. 


Daire teslimleri 2016 yılı içerisinde gerçekleşecek olan Park Avenue Konutları toplamda 133 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor.


Park Avenue ulaşım bilgileri: Mehmet Akif Ersoy Mah. Anadolu Bulvarı Üzeri Park Avenue Satış Ofisi Yenimahalle/ANKARA


Park Avenue Rezidans iletişim

Telefon: 0312 386 38 38

Web: www.ydaparkavenue.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön