03 / 05 / 2024

Park Avenue YDA ne zaman teslim edilecek?

Park Avenue YDA ne zaman teslim edilecek?

Firma: YDA Group

Proje: Ankara Park Avenue

Park Avenue projesinde daireler 350 bin TL ile 625 bin TL arasında değişen fiyat seçenekleriyle satılıyor. Peki satışların devam ettiği Park Avenue YDA ne zaman teslim edilecek?



"Park Avenue YDA ne zaman teslim edilecek?" sorusunu yanıtlamadan önce projeden bahsedelim. Ankara'nın Yenimahalle bölgesine yükselen proje  YDA Group  imzası ile hayata geçiriliyor. 


3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden oluşan Park Avenue projesinde  3 oda 1 salon daire fiyatları 350 bin TL ile 550 bin TL, 4 oda 1 salon daire fiyatları ise 410 bin TL ile 625 bin TL arasında farklılık gösteriyor. 


Park Avenue projesindeki ortak alanlar arasında çocuk oyun alanları, spor alanları, buhar odası, dinlenme alanları, kapalı otopark, fitness merkezi, sauna, yüzme havuzu, yürüyüş yolları mevcut. 


Park Avenue YDA projesi konum olarak üniversite yerleşkesine 10 dakika, Kızılay'a 7-8 dakika, Onkoloji Hastanesi'ne 2 dakika, metronun Hastane ve Macunköy duraklarına 5 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor. 


Park Avenue YDA ne zaman teslim edilecek?

Park Avenue YDA Evleri'nde ilk etap teslimleri 2016 yılının Temmuz ayında, ikinci etap teslimleri ise 2017 yılının Temmuz ayında yapılacak. 


Park Avenue Evleri nerede?

Adres: Mehmet Akif Ersoy Mah. Anadolu Bulvarı Üzeri Park Avenue Satış Ofisi Yenimahalle/ANKARA


YDA Park Avenue iletişim

Telefon:  0312 386 38 38

Web: www.ydaparkavenue.com.tr

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön