06 / 05 / 2024

Park Village fiyat!

Park Village fiyat!

Firma: Arıkan Yapı

Proje: Park Village

Park Village fiyatları kalan son 1 adet villa için 650 bin dolardan başlıyor. Park Village projesinde konutların anahtar teslimleri yıl sonunda yapılacak. Proje Büyükçekmece' de yer alıyor...



Villa Lagina, Villa Sardes, Villa Larisa, Villa Trilye, Villa Alinda, Villa Claros ve Villa Thera olarak adlandırılan villalardan oluşan  Park Village  projesi  Arıkan Yapı  imzası taşıyor.


Park Village fiyatları kalan son 1 adet villa için 650 bin dolardan başlıyor. İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de hayata geçirilen Park Village teslim tarihi olarak 2013 yılının Aralık ayı düşünülüyor.


Park Village fiyat!


Park Village Evleri'nde 144 adet villa yer alıyor. Park Village'da yer alan Villa Larisa, Villa Claros, Villa Trilye ve Villa Lagina etaplarının tamamında satışlar bitmiş durumda. Park Village projesinde yer alan konutların büyüklükleri 250 metrekare ile 300 metrekare arasında değişiyor. 


Satışına devam edilen Park Village fiyatları!


1 adet kalan Villa Thera 650 bin dolardan,

2 adet kalan Villa Sardes 725 bin dolar - 750 bin dolar arasında

1 adet kalan Villa Larisa 825 bin dolardan satılıyor. 


Park Village fiyatları kapsamında yapılacak ödemeler için yüzde 25 peşinat veriliyor ve kalan tutar banka kredisi ile taksitli olarak ödenebiliyor.


Park Village iletişim bilgileri!

Telefon: 0 212 850 80 07 

Web Adresi: www.parkvillage.com.tr


Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön