03 / 05 / 2024

Parkone 359 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa çıktı!

Parkone 359 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa çıktı!

Mitaş Gayrimenkul Danışmanlık ve Emlak Yapı Taahhüt şirketinin Uskumruköydeki yeni projesi Parkone bugün gerçekleşen lansmanla satışa çıktı. Projede fiyatlar 359 bin dolardan başlıyor



Parkone projesinin inşaatı önümüzdeki Aralık ayında başlayacak. 24 ay içinde tamamlanması hedeflenen projede alanları 189 ile 229 metrekare arasında değişen çatı dubleksleri 359 bin dolar ila 535 bin dolara, alanları 205 ile 254 metrekare arasında değişen bahçe dubleksleri 428 bin dolar ila 630 bin dolara, alanları 279 ile 293 metrekare arasında değişen tripleks konutlar 600 bin dolar ila 772 bin dolara satılıyor.

Marsan Marmara Holdingin gayrimenkul şirketi olan Mitaş Gayrimenkul Danışmanlık ve Emlak Yapı Taahhüt şirketinin inşa edeceği Parkone toplam 30 dönüm arsaya inşa edilecek. Projenin 12 dönümü yeşil alan olarak planlandı.

Toplam 85 konuttan oluşan Parkoneın ilk etabında 44 konut bulunuyor. Proje toplam 20 milyon dolar yatırımla hayata geçiriliyor.

http://www.parkone.com.tr/

0212 262 00 00


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Mitaş Gayrımenkul markalı konut üretimine girdi, ilk startı  ParkONE ile verdi

 Sarıyer Uskumruköy mevkiinde 30 dönümlük arazi üzerine inşa edilecek olan ParkONE projesinin startını veren Mitaş Gayrimenkul Danışmanlık ve Emlak Yapı Taahhüt A.Ş,  85 üniteden oluşan butik konut inşaatına başladı. 

Marsan Marmara Holdingin iştiraki olan Mitaş Gayrimenkul Danışmanlık ve Emlak Yapı Taahhüt A.Ş, Uskumruköyde butik konut inşaatına başladı ve  ParkONE ile markalı ilk projesinin startını verdi. Zekeriyaköy Uskumruköy mevkiinde 30 dönümlük arazi üzerine inşa edilecek olan ParkONE projesi ilk etabı 44 üniteden oluşacak. 20 milyon dolar yatırımla hayata geçirilecek olan ParkONE projesinde Aralık 2010 ayında inşaata başlanacak ve evler  24 ay sonra teslim edilecek. 

Projenin tanıtımı amacıyla düzenlenen basın toplantısında konuşan ParkONE Projesi Satış Koordinatörü Emrah Ercan, bugüne kadar kat karşılığı konut üretimi yapan grubun, sahip olduğu arsaları değerlendirmek üzere  markalı konut üretimi  yapma kararı aldığını belirterek, ParkONE Projesinin de markalı projelerin ilki olduğunu söyledi. Projenin yapılacağı arazinin 20 yıldır gruba ait olduğunu hatırlatan Emrah Ercan, 3. Köprü güzergahının belirlenmesi ve önemli projelerin bölgeye girmesiyle birlikte, bölgenin var olan potansiyeli daha da arttı. Bizim açımızdan yatırım yapmak için doğru zaman olduğuna karar verdik ve ParkONE Projesini hayata geçirdik dedi.

85 konutluk butik proje
ParkONEın butik bir  lüks konut projesi olduğunu söyleyen Emrah Ercan konuşmasına şöyle devam etti:
ParkONE, bahçe dubleks, çatı dubleks ve tripleks villa olmak üzere  üç farklı tarzda konut seçeneği sunacak. 85 birimlik konut üretiminin yapılacağı ParkONE projesinin ilk etabında 14 adet tripleks villa,15 adet bahçe dubleksi,15 adet çatı dubleksi bulunmaktadır. Tripleks villalar 279-293m2 arasında, bahçe dubleksleri 205-254m2 arasında, çatı dubleksleri ise 189-229m2 arasında bir büyüklüğe sahip olacak. Bahçe dubleksleri ve tripleks dairelerin bahçe alanları 114-385m2 arasında olacak. Mimari açıdan bölgenin en farklı projeleri arasında yer alacak olan ParkONEın 12.000 m2ye (12 Dönüm) yayılan yeşil alann içinde bulunan sosyal tesislerinde yüzme havuzu, hamam, sauna, yoga-pilates stüdyosu, GYM, çocuk oyun kulübü, tenis kortu, cafe-restaurant yer alacak.

Firma olarak markalı konut üretimine devam edeceklerini söyleyen Emrah Ercan, Bölgede şu an 160 dönümlük arsa stoğumuz var. ParkONEın ardından  diğer  projelerimizi de hayata geçireceğiz dedi.

Fiyatlar 359 bin dolar  ile 772 bin dolar arasında
Projede yer alan konutların satış fiyatına ilişkin bilgi veren Mitaş Gayrimenkul Danışmanlık ve Emlak Yapı Taahhüt Şirketi Finans Koordinatörü  Bekir Aykaç,  Bahçe dubleks dairelerin satış fiyatları 428.000 ile 630.000 dolar; çatı dubleks satış fiyatları 359.000 ile 535.000  dolar; tripleks villaların satış fiyatları ise 600.000 ile 772.000 arasında  olacaktır dedi.

Yeni yatırımcı profili, farklı mimari
ParkONE projesine danışmanlık hizmeti veren Avrupa PY Yönetim Kurulu Başkanı Ediz Giray, bölgenin yatırımcı profilinin değiştiğine dikkat çekerek,  İstanbul geneline baktığımız zaman bölgeye yeni bir yatırımcı anlayışının geldiğini görüyoruz.
Mimarisi ve peyzaj düzenlemesi ile bölgenin en farklı projelerinden bir olmaya hazırlanan ParkONE Projesini tasarlayan  Space Mimarlık ve Tasarım  Şirketinin sahibi Mimar M. Kaan Çetinkaya, projenin hem formal hem de fonksiyonel olarak farklılık yarattığını anlattı.   Doğa ile iç içe olan bir arazide doğal formlara atıfta bulunan bir mimari ile yapılaşmanın doğa içinde erimesini hedeflediklerini söyleyen Kaan Çetinkaya, Bu da kullanıcının doğal ortamdan soyutlanmamasını ve yapının hem çağdaş ama aynı zamanda doğaya ait  hissedilmesini sağlamaktadır dedi.
Kaan Çetinkaya konuşmasını şöyle sürdürdü:
Projede doğanın,  peyzajın üzerinden başlayan natural formlar, nispeten tradisyonel bir mimari kütleyi sarmalamaktadır. Binaların arka cephelerindeki kubik kütleler ve taş doku ve bu tas kütle üzerindeki pencereler ve açıklıklar tradisyonel yapıları sembolize etmektedir. Ancak ön bahçeleri ve yansıma havuzlarını tanımlayan  hücresel  doku bu tradisyonel kütleleri sararak çağdaş ama organic bir yapı oluşturmaktadır. Bu haliyle projeye kısmen hibrit bir tasarım diyebiliriz. Bu bağlamda konut yapılarının temelinde konvansiyonel formlarla bir  planlanlama yer almaktadır. Buda kullanıcının bir evden beklentilerini ve  genel alışkanlıklarını devam ettirmesini sağlamaktadır. ParkONE her ne kadar avangard bir mimari proje olsa da fonksiyonellik açısında titizlikle yapılan bir araştırmanın sonucudur.

Yeni yatırımcı profilinin mimari anlayışı değiştireceğini de söyleyen Kaan Çetinkaya, Bilinçlenen ve eğitim düzeyi artan, dünyada neler olup bittiğinin farkında olan yatırımcı yıllardır aynı şekilde arz edilen ürünlerden daha çağdaş, daha iyi, ve diğerlerinden fark yaratan ürünlere ilgi gösteriyor. Bu durum farklıyı ve daha özel bir ürün üretmek isteyen müteahhitlerin de, hayatı sorgulayıp konseptlerini sağlam zeminlere oturtan, yaratıcı mimarlarında, çalışıp ideallerini ortaya koymalarına imkan sağlıyor. Bu da genel olarak yaşam kalitesini artırıyor diye konuştu.

Basında yer alan diğer haberler:

Parkone projesi inşasına başlandı!


Kurucu ortakları Tansu Çiller ve Özer Çiller olan Marsan Marmara Holdingin iştiraki Mitaş Gayrimenkul Danışmanlık ve Emlak Yapı Taahhüt A.Ş, Uskumruköyde "ParkONE" markası ile butik konut inşaatına başladı.
        
Zekeriyaköy Uskumruköy mevkisinde 30 dönümlük arazi üzerine inşa edilecek olan projenin ilk etabı 44 üniteden oluşacak. 20 milyon dolar yatırımla hayata geçirilecek olan ParkONE projesinde evler 24 ay sonra teslim edilecek.
       
Bahçe dubleks, çatı dubleks ve tripleks villa olmak üzere üç farklı tarzda konut seçeneği sunan projede toplamda 85 birimlik konut üretimi yapılacak. Projenin ilk etabında 14 adet tripleks villa, 15 adet bahçe dubleksi, 15 adet çatı dubleksi bulunuyor. Tripleks villalar 279-293 metrekare arasında, bahçe dubleksler 205-254 metrekare arasında, çatı dubleksleri ise 189-229 metrekare arasında bir büyüklüğe sahip olacak.
        
12 bin metrekare alana yayılan yeşil alan içinde bulunan sosyal tesislerinde yüzme havuzu, hamam, sauna, yoga-pilates stüdyosu, çocuk oyun kulübü gibi alanlar yer alacak.
        
Bahçe dubleks dairelerin satış fiyatı 428 bin ile 630 bin dolar, çatı dublekslerin satış fiyatı 359 bin ile 535 bin dolar, tripleks villaların satış fiyatı ise 600 bin ile 772 bin dolar arasında olacak.
        
Mitaş Gayrimenkul Danışmanlık ve Emlak Yapı Taahhüt Şirketi Finan Koordinatörü Bekir Aykaç, projenin tanıtımı amacıyla düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, projenin uzun soluklu seyahatlerinin ilk başlangıcını oluşturduğunu belirterek, "Sarıyer ve Uskumruköy bölgesini önemsiyoruz. Bölge 3. köprünün geçmesiyle çok değerli hale gelecek ve önümüzdeki 4-5 yıl içinde çok gelişecek bir bölge. Mitaş olarak o bölgede yapacağımız yeni imalatlarla sektörün aktörü olduğumuzu gösterme kararlılığındayız" dedi.
        
Soruları da yanıtlayan Aykaç, "Grup olarak daha çok inşaatçılığımız turistik tesisler üzerineydi. Bu proje ile konutçuluğa giriyoruz" diye konuştu.
        
Ellerinde ciddi arsa stoku bulunduğuna işaret eden Aykaç, en geç 4-5 yıl içinde markalı konut üretimi işinde bir marka haline geleceklerini kaydetti. Aykaç, şu ana kadar ilk etapta yer alan konutların yüzde 25 ile 30unun satıldığını da bildirdi.
        
Marsan Marmara Holdingin bir Çiller grubu şirketi olduğunu da söyleye Aykaç, "Tansu Çiller ve Özer Çiller kurucu ortaklar. Mitaş Gayrimenkul, grubun bir alt şirketi. Biz daha çok kurumsal kimliğimizle ortaya çıkmak istiyoruz. Aile isminden ve kendi grubumuzdan çok yaptığımız işlerle ön plana çıkmak istiyoruz" diye konuştu.
        
-"BÖLGEDE 160 DÖNÜMLÜK ARSA STOKUMUZ VAR"-
        
ParkONE projesi Satış Koordinatörü Emrah Ercan da grubun, sahip olduğu arsaları değerlendirmek üzere markalı konut üretimi yapma kararı aldığını ifade etti.
        
Projenin yapılacağı arazinin 20 yıldır gruba ait olduğunu belirten Ercan, 3. köprü güzergahının belirlenmesi ve Eczacıbaşı Grubunun bölgeye girmesiyle birlikte, bölgenin potansiyelinin daha da arttığını, kendileri açısından yatırım yapmak için doğru zaman olduğuna karar verdiklerini ve ParkONE projesini hayata geçirdiklerini söyledi.
        
Emrah Ercan, "Bölgede şu an 160 dönümlük arsa stokumuz var. ParkONEnin ardından diğer projelerimizi de hayata geçireceğiz" dedi.
        
Projeyi tasarlayan Space Mimarlık ve Tasarım Şirketinin sahibi Mimar M. Kaan Çetinkaya da "tuzluk" gibi ortaya konan binaların dışında, doğada eriyen yaşam stili mimari ortaya koymak istediklerini, projede yapılaşmanın doğa içinde erimesini hedeflediklerini, bu haliyle projeye kısmen bir hibrit tasarım denilebileceğini belirtti.
        
-MARSAN MARMARA HOLDİNG A.Ş-
        
Verilen bilgiye göre 8 Temmuz 1981 yılında kurulan ve şu an 1 milyon lira sermayeli Marsan Marmara Holding A.Ş, bünyesinde bulunan 16 şirketi ile turizmden inşaata, gıdadan sağlığa, teknolojiden endüstriyel temizliğe uzanan geniş bir alanda hizmet veriyor. Turizm alanında, Beyoğlu-Pera bölgesinde toplamda 200 odalı 3 adet otel hizmeti veren Marsan Marmara Holding A.Şnin, gıda sektöründe restoran işletmeleri mevcut. İnşaat ve gayrimenkul şirketi olan Mitaş Gayrimenkul Danışmanlık ve Emlak Yapı Taahhüt anonim şirketi ile bugüne kadar kat karşılığı ve kendi yatırımlarını hayata geçiren grup, ParkONE ile başlattığı markalı inşaat projelerini diğer projeler ile sürdürecek.
A.A

Çiller Ailesi de markalı konut üretimi işine girdi
Bu zaman kadar turizm inşaatları gerçekleştiren Tansu ve Özer Çillerin kurucu ortağı olduğu Marsan Marmara Holdingin iştiraki Mitaş Gayrimenkul, Uskumruköydeki gerçekleştireceği 85 konutluk Parkone projesi ile butik konutçuluğa merhaba diyecek. Tanıtımı yapılmadan yüzde 15 konutu satılan Parkonede fiyatlar 359 bin 772 bin dolar arasında bulunuyor.
Sarıyer Uskumruköy mevkisinde üzerine inşaatın gerçekleşeceği 30 dönümlük arazinin kendi mülkleri olduğunu belirten Mitaş Gayrimenkul Danışmanlık ve Emlak Yapı Taahhüt Şirketi Finans Koordinatörü Bekir Aykaç, Projenin ilk etabı 44 üniteden oluşacak. 20 milyon dolar yatırımla hayata geçirilecek olan Parkone projesinde konutlar 24 ay sonra teslim edilecek diye konuştu.
 
Ellerinde ciddi arsa stoku bulunduğuna işaret eden Aykaç, en geç 4-5 yıl içinde markalı konut üretimi işinde bir marka haline geleceklerini kaydederek, Marsan Marmara Holdingin bir Çiller grubu şirketi olduğunu da söyleyen Aykaç, "Tansu Çiller ve Özer Çiller kurucu ortaklar. Mitaş Gayrimenkul, grubun bir alt şirketi. Biz daha çok kurumsal kimliğimizle ortaya çıkmak istiyoruz. Aile isminden ve kendi grubumuzdan çok yaptığımız işlerle ön plana çıkmak istiyoruz" diye konuştu.
Bu zaman firmanın kadar turizm inşaatı yaptığını ve 3. köprü güzergahına bağlı olarak Sarıyerin değerinin daha da yükseleceğini belirten Avrupa PY Yötetim Kurulu Başkanı Ediz Giray da yaptığı açıklamada, Bölgeyi önemsiyoruz. Önümüzdeki 4-5 yıl içinde çok gelişecek bir bölge. Mitaş olarak o bölgede yapacağımız yeni imalatlarla sektörün aktörü olduğumuzu gösterme kararlılığındayız" dedi.

160 dönüm arsaları var
Parkone projesi Satış Koordinatörü Emrah Ercan da grubun, sahip olduğu arsaları değerlendirmek üzere markalı konut üretimi yapma kararı aldığını ifade ederek projenin yapılacağı arazinin 20 yıldır gruba ait olduğunu belirtti. Ercan, 3. köprü güzergahının belirlenmesi ve Eczacıbaşı Grubunun bölgeye girmesiyle birlikte, bölgenin potansiyelinin daha da arttığını, kendileri açısından yatırım yapmak için doğru zaman olduğuna karar vererek harekete geçtiklerini belirtti.
Emrah Ercan yeni projeler için ellerinde yeterince arsa olduğunu ve bunları zaman içinde değerlendireceklerini belirterek, "Bölgede şu an 160 dönümlük arsa stokumuz var. Parkonenin ardından diğer projelerimizi de hayata geçireceğiz" dedi.
Projeyi tasarlayan Space Mimarlık ve Tasarım Şirketinin sahibi Mimar M. Kaan Çetinkaya da "tuzluk" gibi ortaya konan binaların dışında, doğada eriyen yaşam stili mimari ortaya koymak istediklerini, projede yapılaşmanın doğa içinde erimesini hedeflediklerini, bu haliyle projeye kısmen bir hibrit tasarım denilebileceğini belirtti.

Tansu-Özer Çiller kurmuştu
8 Temmuz 1981 yılında kurulan ve şu an 1 milyon lira sermayeli Marsan Marmara Holding A.Ş, bünyesinde bulunan 16 şirketi ile turizmden inşaata, gıdadan sağlığa, teknolojiden endüstriyel temizliğe uzanan geniş bir alanda hizmet veriliyor. Turizm alanında, Beyoğlu-Pera bölgesinde toplamda 200 odalı 3 adet otel hizmeti veren Marsan Marmara Holdingin, gıda sektöründe restoran işletmeleri mevcut. Berk Çiller Bu yıl Hardal, Tor-ro, Oktoberfest, Hapur Hupur ve Up Long ismini verdiği üç restoran açtı. İnşaat ve gayrimenkul şirketi olan Mitaş Gayrimenkul Danışmanlık ve Emlak Yapı Taahhüt anonim şirketi ile bugüne kadar kat karşılığı ve kendi yatırımlarını hayata geçiren grup, Parkone ile başlattığı markalı inşaat projelerini diğer projeler ile sürdürecek.

Değişik bir tarzı var
Projenin ilk etabında 14 tripleks villa, 15 bahçe dubleksi, 15 çatı dubleksi bulunuyor. Tripleks villalar 279-293 metrekare arasında, bahçe dubleksleri 205-254 metrekare arasında, çatı dubleksleri ise 189-229 metrekare arasında bir büyüklüğe sahip olacak.
12 bin metrekare alana yayılan yeşil alan içinde bulunan sosyal tesislerinde yüzme havuzu, hamam, sauna, yoga-pilates stüdyosu, çocuk oyun kulübü gibi alanlar yer alacak.
 A.A

Çiller Parkonela konut işine girdi    
 
Kurucu ortakları Tansu Çiller ve Özer Çiller olan Marsan Marmara Holdingin iştiraki Mitaş Gayrimenkul Danışmanlık ve Emlak Yapı Taahhüt A.Ş, Uskumruköyde Parkone markası ile butik konut inşaatına başladı.

Zekeriyaköy Uskumruköy mevkisinde 30 dönümlük arazi üzerine inşa edilecek olan projenin ilk etabı 44 üniteden oluşacak. 20 milyon dolar yatırımla hayata geçirilecek olan Parkone projesinde evler 24 ay sonra teslim edilecek. Bahçe dubleks dairelerin satış fiyatı 428 bin ile 630 bin dolar, çatı dublekslerin satış fiyatı 359 bin ile 535 bin dolar, tripleks villaların satış fiyatı ise 600 bin ile 772 bin dolar arasında olacak. Mitaş Gayrimenkul Danışmanlık ve Emlak Yapı Taahhüt Şirketi Finans Koordinatörü Bekir Aykaç, projenin uzun soluklu seyahatlerinin ilk başlangıcını oluşturduğunu belirterek, Sarıyer ve Uskumruköy bölgesini önemsiyoruz. Bölge 3. köprünün geçmesiyle çok değerli hale gelecek ve önümüzdeki 4-5 yıl içinde çok gelişecek bir bölge. Mitaş olarak o bölgede yapacağımız yeni imalatlarla sektörün aktörü olduğumuzu gösterme kararlılığındayız dedi. Parkone projesi Satış Koordinatörü Emrah Ercan da, Bölgede şu an 160 dönümlük arsa stokumuz var. Parkonenin ardından diğer projelerimizi de hayata geçireceğiz dedi.
Hürriyet

Çiller ailesi müteahhitliğe başladı

Eski başbakanlardan Tansu Çiller ve eşi Özer Çiller villa inşaatıyla konut sektörüne adım attı. Çiller ailesinin sahibi olduğu Mitaş Gayrimenkul, İstanbul Sarıyer'de 30 dönüm üzerinde inşa edeceği 85 villayı 359 bin ile 772 bin dolar arasında değişen fiyatlarla satışa çıkardı.

Eski başbakanlardan Tansu Çiller ve eşi Özer Çiller'e ait Marsan Marmara Holding'e bağlı Mitaş Gayrimenkul şirketi konut inşaatı sektörüne girdi. Mitaş ilk projesi olan İstanbul Sarıyer Uskumruköy'de kendi arsasına inşa edeceği lüks villa projesini açıkladı ve metrekaresi 1900 ile 2800 dolar arasında değişen fiyatlarla satışa çıkardı. Sarıyer'de 160 dönümlük arsası bulunan Çiller ailesi, bunun 30 dönümlük bölümüne 85 adet villa inşa ediyor. Bahçe katı, dubleks veya tripleks olmak üzere 3 ayrı tipteki villaların ilk etabında yer alan 44 adedi satışa çıktı. Arsasıyla birlikte inşaat maliyeti Mitaş şirketi yetkililerince 20 milyon dolar olarak açıklandı. Proje danışmanı Avrupa Proje Yönetimi şirketinin sahibi Ediz Giray, maketten satışa çıkan villaların yüzde 25-30'luk bölümünün alıcı bulduğunu söyledi.

Parkone ismi verilen 85 villalık site projesi için İstanbul Swissotel'de yapılan tanıtım toplantısına şirket adına Marsan Marmara Holding Mali Koordinatörü Bekir Aykaç ile Mitaş Satış Koordinatörü Emrah Ercan katıldı. Toplantıda gazetecilerin sorusu üzerine Marsan Marmara Holding'in Çiller ailesine ait olduğunu belirten Bekir Aykaç, "Mitaş Gayrimenkul şirketi Marsan Marmara Holding'in alt kuruluşu. Biz Çiller grubuyuz. Holdingin kurucu ortakları Tansu Çiller ve Özer Çiller." dedi. Kurumsal kimliği ön planda tutmak istedikleri için yönetim kurulu başkanının toplantıya katılmadığını ifade eden Bekir Aykaç, "Ailenin isminden çok yaptığımız projeler ve yatırımlarla ön planda olmak istiyoruz." diye konuştu. "Villa alacaklar Tansu Hanım'a komşu olacak mı" sorusunu ise Aykaç, "Onu alımdan sonra değerlendiririz." diye cevapladı. Grup olarak bugüne kadar turistik tesis inşa ettiklerini anlatan Aykaç, ilk defa girdikleri konut işinde bir marka olmayı hedeflediklerini söyledi.

Aralık 2010'da başlayacak projede villalar 24 ay sonra sahiplerine teslim edilecek. Çiller ailesinin arsası, Eczacıbaşı'nın 330 dönüm üzerinde konut inşasına başladığı arsaya komşu. Projenin ilk etabında 14 adet tripleks villa, 15 adet bahçe dubleksi, 15 adet çatı dubleksi bulunuyor. Tripleks villalar 279-293, dubleksler 205-254 ve çatı dubleksleri ise 189-229 metrekare. Bahçe dubleksi villaların satış fiyatı 428 bin ile 630 bin dolar, çatı dublekslerinki 359 bin ile 535 bin dolar, tripleks villalarınki ise 600 bin ile 772 bin dolar arasında değişiyor.
Zaman/İBRAHİM BALTA

3. köprüyü gördü konuta girdi

Emlak sektöründeki canlılık sektör dışından grupların inşaata girmesine yol açtı. Eski Başbakan Tansu Çillerin şirketi Mitaş, 85 villalık ParkONE projesini başlattı. Mitaş Satış Koordinatörü Ercan, 3. köprünün arsa değerini artırdığını ve konut sektörüne girdiklerini söyledi

Çiller ailesine ait Marsan Marmara Holdingin iştiraki Mitaş Gayrimenkul, Uskumruköyde ilk markalı konut projesi ParkONEna start verdi. Yönetim Kurulu Başkanlılığını Berk Çillerin yaptığı Mitaş, 3. köprünün yapılacağı bölgede inşa edilecek olan projeye 20 milyon dolar yatırdı. ParkONE isimli projede daire fiyatları 359 bin ile 772 bin dolar arasında değişiyor. 85 konuttan oluşan projenin 44 konutluk ilk etabı, Aralık 2010da başlayıp 24 ay sonra teslim edilecek. ParkONE Satış Koordinatörü Emrah Ercan, 3. köprü güzergahının bu projeye start verilmesinde büyük etken olduğunun altını çizdi.

Ercan 3. köprünün yeri ve önemli projelerin bölgeye girmesiyle, bölgenin değeri daha da arttı. Bizim açımızdan yatırım yapmak için doğru zaman olduğuna karar verdik ve ParkONE Projesini hayata geçirdik dedi.

160 DÖNÜMLÜK ARSA STOKUMUZ VAR

Grubun ilk markalı gayrimenkul projesi olduğunu belirten Ercan Bu bölgede 160 dönümlük arsa stoğumuz daha bulunuyor. Bu projenin ardından diğer projelerimizi hayata geçireceğiz. Bu bölge yatırım yapmak adına çok değerli. Bu potansiyeli en iyi şekilde değerlendireceğiz. Biz kim olduğumuzu ilk projemizden belli edeceğiz diye konuştu.

Ön talep aşamasında yüzde 25 satıldı

Proje başlamadan yüzde 25ini sattık diyen Mitaş Gayrimenkul Finans Koordinatörü Bekir Aykaç da Ön talep aşamasında 10 villa sattık dedi. Projede yer alan konutların satış fiyatları hakkında bilgi veren Aykaç Bahçe dubleks dairelerin satış fiyatları 428 bin ile 630 bin dolar, çatı dubleks satış fiyatları 359 bin ile 535 bin dolar, tripleks villaların satış fiyatları ise 600 bin ile 772 bin dolar arasında olacaktır şeklinde konuştu.
Star/Kaan Zenginli


Çiller ailesinin yeni projesi

Türkiye siyasi tarihinin unutulmaz ismi Tansu Çiller ve eşi yeni projeleri için kolları sıvadı.
 
DYP'nin eski Genel Başkanı Tansu Çiller'in kurduğu ve oğullarının yönettiği Mitaş Gayrimenkul, Uskumruköy'de 20 milyon dolar büyüklüğünde konut projesi işine girdi. 3. köprü güzergahındaki arazi 20 yıldır Çiller ailesinin elinde bulunuyordu. Şirketin yeni butik projeleri de yolda
Siyaset dünyasından çekilen, DYP'nin eski Genel Başkanı Tansu Çiller, konut sektörüne girdi. Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller ile birlikte kurduğu ve daha önce turizm sektöründe faaliyet gösteren Marsan Marmara Holding iştiraki Mitaş Gayrimenkul Uskumruköy'de Parkone isimli 44 villalık butik bir projeye başlıyor. Oğulları Berk ve Mert Çiller'in yönetiminde bulunduğu şirketin ilk konut projesi 20 milyon dolar büyüklüğünde. Aralık ayında inşaatı başlayacak ve 24 ay sonra teslim edilecek projede fiyatlar 359 bin ile 772 bin dolar arasında değişiyor.

Yeni projeler yolda
85 birimden oluşan projenin ilk etabında 44 villa yapılıyor. Projede metrekare fiyatları bin 900 ile 2 bin 800 dolar arasında seyrediyor. Mimari açıdan bölgenin en farklı projeleri arasında yer alacak olan ParkONE'nin 12 bin metrekareye yayılan yeşil alan içinde bulunan sosyal tesislerinde yüzme havuzu, hamam, sauna, yoga pilates stüdyosu, GYM, çocuk oyun kulubü, tenis kortu ve cafe-restoran yer alacak. Elinde 160 dönümlük arsa stoğu bulunan şirketin bundan sonra da butik tarzında iddialı işlere imza atmaya hazırlanıyor.
3. köprü güzergahında
Doğayla içiçe olan projenin Swisotel'de düzenlenen tanıtım toplantısına projenin satış koordinatörü Emrah Ercan, Mitaş Gayrimenkul Finans Koordinatörü Bekir Aykaç, mimar Kaan Çetinkaya ve satışına aracılık eden Avrupa PY Yönetim Kurulu Başkanı Ediz Giray katılırken, şirket ortaklarından kimsenin bulunmaması dikkat çekti. Bekir Aykaç "Biz daha çok kurumsal kimliğimizle ortaya çıkmak istiyoruz. Aile isminden ve kendi grubumuzdan çok yaptığımız işlerle ön plana çıkmak istiyoruz'' diye konuştu.
Yeni yapılacak olan 3. köprü güzergahında yer alan 30 dönümlük arazi, 20 yıldır Çiller ailesinin elinde bulunuyor. Emrah Ercan, bugüne kadar kat karşılığı konut üretimi yapan grubun sahip olduğu arsaları değerlendirmek üzere markalı konut üretimi yapma kararı aldığını belirterek ParkONE projesinin de markalı projelerinin ilki olduğunu söyledi. Ercan "3. köprü güzergahının belirlenmesi ve Eczacıbaşı'nın projesinin hayata geçmesiyle birlikte bölgenin var olan potansiyeli daha da arttı. Bizim açımızdan yatırım yapmak için doğru zaman olduğuna inandık" dedi.
11 villa satıldı
Proje daha basına tanıtılmadan 11 villanın satıldığını belirten Ediz Giray, "Bu proje uzun soluklu bir seyahatin başlangıcı. Biz Sarıyer'i önemsiyoruz" dedi. Şirket olarak 4-5 yıl içinde yapacakları projelerle Mitaş Gayrimenkul'un önde gelen inşaat markalarından biri olacağını anlatan Giray, bu projede B+ ve A diye nitelenen yüksek gelir grubu müşterileri hedeflediklerini açıkladı.
Bugün
 


Geri Dön