28 / 04 / 2024

Paşabahçe Avrupa'da mağaza açmaya hazırlanıyor!

Paşabahçe Avrupa'da mağaza açmaya hazırlanıyor!

Şişecam Genel Müdürü Ahmet Kirman, Türkiye’de mağaza sayılarının 40’a ulaştığını, yıl sonuna kadar iki mağaza daha açacaklarını belirtti. Bunun yanı sıra Avrupa'da da mağaza açmak için çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti..



Paşabahçe’nin yeni çıkardığı ‘Zevk-i Selim’ koleksiyonunun tanıtım toplantısında konuşan Şişecam Genel Müdürü Ahmet Kirman “İhracatımız son iki yılda 4 kat arttı, satışlarımızın yüzde 50’si ihracat ve yurtdışındaki fabrikalarımız yapıyor” dedi.

Türkiye’de mağaza sayılarının 40’a ulaştığını, yılsonuna kadar iki mağaza daha açacaklarını belirten Ahmet Kirman “Ürünlerimiz büyük talep görüyor, yurtdışında mağaza açmak için teklifler alıyoruz. Hatta bayilik isteyenler de var. Ancak bu pek sıcak bakmıyoruz. Kendi mağazalarımızı açacağız, net bir tarih veremem ama arkadaşlarımız çalışmalarını sürdürüyor. İlk etapta Avrupa’yı düşünüyoruz, sırasıyla Rusya ve Körfez ülkeleri” geliyor şeklinde konuştu. Rusya, Almanya’daki fabrika yatırımlarının sürdüğünü finansman konusunda herhangi bir sorun yaşamadıklarını da belirten Kirman “Mersin’deki fabrikamızı da kısa bir süre önce devreye aldık. Bu yatırımlar devreye girdiğinde yeni yatırımları düşünebiliriz” dedi.


Hürriyet



Geri Dön