29 / 04 / 2024

Paşaköy Köy Konağı’nın temeli atıldı!

Paşaköy Köy Konağı’nın temeli atıldı!

“Örnek bir ilçe” olma yolunda emin adımlarla yürüyen Sancaktepe Belediyesi, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Sancaktepe Belediyesi tarafından Paşaköy mahallesi’nde yaptırılacak olan Köy Konağı’nın temeli yapılan törenle atıldı.




Her alanda gerçekleştirdiği atılımlarla “örnek bir ilçe” olma yolunda emin adımlarla yürüyen Sancaktepe Belediyesi, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Sancaktepe Belediyesi tarafından Paşaköy mahallesi’nde yaptırılacak olan Köy Konağı’nın temeli yapılan törenle atıldı.


Törende bir konuşma gerçekleştiren Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, insanların kaynaşması komşuluk ve kardeşlik duygularının gelişmesi açısından köy konaklarının önemli bir yere sahip olduğunun altını çizerek  “İlçemizde güzel şeyler oluyor. Genç Sancaktepe gelişmeye, büyümeye, kalkınmaya devam ediyor.. Bu anlamda da burada güzel bir hizmetin temel atma törenini gerçekleştiriyoruz.  Paşaköy’lü komşularımızın bir araya geleceği, pek çok amaçla kullanılabilecek bu güzel  eser,  ortak mekan olması nedeniyle insanların kaynaşması, bir araya gelmesi ve kardeşlik duygusunu geliştirmek açısında önemli. Böyle güzel mekanlara her zaman ihtiyaç var” şeklinde konuştu.


AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk ise yaptığı açıklamada Sancaktepe’nin Sosyal Belediyecilik anlayışı ile hizmetlerine durmadan devam ettiğini ve bundan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Paşaköy Köy Konağı’nın Sancaktepe ve Paşaköy halkına hayırlı uğurlu olmasını diledi.


Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan ise yaptığı konuşmada “Paşaköy halkının birlik ve beraberlik duyguları içinde beraber hoşça vakit geçireceği ve dostluk kardeşlik duygularının gelişmesine katkı sağlayacağına inandığım bu güzel eserin tüm Sancaktepe halkına hayırlı uğurlu olmasını dilerim” dedi.


Yapılan protokol konuşmalarının ardından Paşaköy Köy Konağı temeli dualar eşliğinde atıldı.



Sancaktepe Belediyesi


Geri Dön