30 / 04 / 2024

Pasifik İnşaat'ın Next Level projesinde rezidans blok da satışta!

Pasifik İnşaat'ın Next Level projesinde rezidans blok da satışta!

Pasifik İnşaat tarafından Ankara-Eskişehir yolu üzerinde hayata geçirilen Next Level adlı karma projede ofislerden sonra rezidans bloku da satışa sunuldu.



Alışveriş merkezinin üzerindeki 20 kattan oluşan blokta metrekare fiyatları 7 ile 8 bin lira arasında değişiyor 


Ankara’nın ilk karma kullanım projesi Next Level yükselmeye devam ediyor. Pasifik İnşaat’ın Toplu Konut

İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile hasılat modeli paylaşımı modeliyle hayata geçirdiği 500 milyon TL’lik projenin ofislerden sonra, rezidans bloğu da satışa sunuldu. Next Level Rezidans’ta toplam 105 daire yer alıyor ve metrekare fiyatları 7 bin TL ile 8 bin TL arasında değişiyor. 


‘ANKARA’DA ADETA DEVRİM BAŞLATTIK’

Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, Türkiye’nin en iddialı projesi olarak nitelediği

Next Level ile Ankara’da gayrimenkul devrimini başlattıklarını söyledi. Next Level’ın Ankara’nın ilk karma

projesi olduğunu belirten Erdoğan “Biz Ankara’nın sahip olmadığı projeyi getirdik. Eğer bunu yapıyorsanız buna

devrim denebilir. Ankara-Eskişehir yolu üzerindeki proje lokasyonu ile Ankara'nın köşe taşı. Bölgede ofis piyasası

yok denecek kadar az ve burası İstanbul’daki Maslak olma olunda ilerliyor” dedi.


TAVAN YÜKSEKLİĞİ 4 METREYİ BULUYOR

Projedeki ofislerin yarısının satıldığını ifade eden Erdoğan, projenin beklentilerinin üzerinde talep gördüğünü, bugüne kadar satış ofislerini 1.500’ün üzerinde kişinin ziyaret ettiğini kaydetti. Next Level Rezidans’m Ankara’nın en iyi panoramasına sahip olacağını kaydeden Erdoğan “Projemizde sadece 105 aile yaşama imkânı bulacak.

Yerden tavana kadar cam uygulamamız ve 4 metrelik tavan yüksekliğimiz sayesinde, tüm sakinlerimiz gün ışığından maksimum ölçüde yararlanacak. Projemizde bir de İstanbul’un İstinyepark’ı gibi bir AVM bulunuyor. 42 bin metrekarelik kiralanabilir alana sahip olan AVM’de mağaza sayımız 160 olacak” diye konuştu.

Cephe giydirme çalışmalarının haziran ayında başlanacağı Next Level’da ofis ve AVM teslimatı Mart 2013’te, rezidans ve süitlerin teslimatı ise Eylül 2013’te gerçekleşecek.


‘GYO OLMA YOLUNDA HIZLA İLERLİYORUZ’

Pasifik İnşaat olarak halka açılacaklarını söyleyen Fatih Erdoğan, "2013 ortalarına kadar gayrimenkul yatırım ortaklığı (GYO) olmayı hedefliyoruz. Portföyümüzde ciddi kira geliri olacak gayrimenkulleri bulunduracağız. İstanbul'da da yine Next Level büyüklüğünde proje yapmayı planlıyoruz, bunun için minimum 20 dönümlük araziye ihtiyacımız var" dedi. Pasifik inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, Next Level projesinin içerisinde bulunan ve  TOKİ  ile ortaklıkla hayata geçirilen AVM'nin tüm hisselerini mayıs ayında düzenlenen ihaleye katılarak, toplam 147 milyon 100 bin TL'ye satın aldıklarını söyledi.


3.3 MİLYON TL'YE PENTHOUSE DAİRE

1 + 1'den 5+1'e kadar farklı büyüklükte daire seçenekleri bulunan Next Level'da 7 penthouse bulunuyor. 3 milyon 300 bin TL'den satışa sunulan dairelerin 4 tanesi sahibini bulmuş.


YERDEN TAVANA KADAR CAM

105 daireden oluşan Next Level Rezidans'ta yerden tavana kadar cam uygulaması ile gün ışığından maksimum ölçüde yararlanılması hedefleniyor.


Yelda Akgün / HABERTÜRK



Geri Dön